autor:

Anca_Gaspar

» » Borsuri si Ciorbe

Ciorba de legume cu carnati

Autor: Anca_Gaspar (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 03 decembrie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anca_Gaspar (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 03 decembrie 2012

Ingrediente
250 g fasole uscata, 300-400 grame legume congelate, 4 carnati afumati, 1 cutie conserva de rosii taiate cuburi, 1 legatura de patrunjel, 1 legatura marar, 2 cepe marime mijlocie, 2 ardei iuti

Dificultate: Medie Timp: 2h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Cu 24 de ore inainte de a prepara ciorba punem fasolea uscata la inmuiat, acoperita de apa in vas.

Cand dorim sa preparam ciorba punem fasolea intr-o oala, legumele congelate, carnatii taiati rondele, ceapa tocata. Acoperim cu apa si lasam sa fiarba pana cand fasolea este inmuiata.

Adaugam rosiile taiate marunt, ardeii iuti si sare dupa gust.

Cand toate ingredientele sunt fierte adaugam verdeturile tocate marunt.

Dupa preparare, este indicat ca ciorba sa fie lasata sa se "aseze" o ora.

Va urez pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de legume cu carnati" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba de sira de porc cu taitei de casa

Ciorba de sira de porc cu taitei de casa

Spalam oasele bine si le punem la fiert in 3 liti de apa cu un praf de sare. Inlaturam spuma care

4 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de cartofi cu vin

Ciorba de cartofi cu vin

Se curata legumele si se taie dupa preferinta. Ceapa se lasa intreaga( dupa ce a fiert se arunca) Carnatul

5 voturi    6 comentarii
50 min
Borsuri si Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 22 %
999.99 lei
779.99 lei

Sandwich-Maker Panini

- 10 %
249.99 lei
224.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

2h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 250 g fasole uscata
  • 300-400 grame legume congelate
  • 4 carnati afumati
  • 1 cutie conserva de rosii taiate cuburi
  • 1 legatura de patrunjel
  • 1 legatura marar
  • 2 cepe marime mijlocie
  • 2 ardei iuti

Raporteaza reteta

Retete
de Anca_Gaspar
Arme sfaramate

Arme sfaramate

Punem intr-o tigaie cartofii fierti si adaugam putin ulei si o jumatate de ceasca de apa si punem

2 voturi    1 comentariu
20 min
Mancaruri cu carne
Varza de Bruxelles cu orez si sos

Varza de Bruxelles cu orez si sos

Verzele se fierb aproximativ 7 minute la foc mic, apoi se scurg. Intr-o craticioara se prepara

0 voturi    1 comentariu
30 min
Retete vegetariene
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba a la grec Ciorba a la grec

Carnea de pui, spalata si taiata in bucati, se pune la fiert in 5 litri de apa. Din cand in cand se spumeaza. .Se adauga ceapa taiata

95 voturi    11 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorbă de miel reţetă tradiţională Ciorbă de miel reţetă tradiţională

se tine carnea o jumatate de ora in apa rece ca sa iasa sangele, dupa care se spala cu apa calda. se pune la fiert , se aduna spuma

44 voturi    3 comentarii
1h 40 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba cu zambet