autor:

Anca_Gaspar

» » Borsuri si Ciorbe

Ciorba de legume cu carnati

Autor: Anca_Gaspar (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 03 decembrie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anca_Gaspar (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 03 decembrie 2012

Ingrediente
250 g fasole uscata, 300-400 grame legume congelate, 4 carnati afumati, 1 cutie conserva de rosii taiate cuburi, 1 legatura de patrunjel, 1 legatura marar, 2 cepe marime mijlocie, 2 ardei iuti

Dificultate: Medie Timp: 2h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Cu 24 de ore inainte de a prepara ciorba punem fasolea uscata la inmuiat, acoperita de apa in vas.

Cand dorim sa preparam ciorba punem fasolea intr-o oala, legumele congelate, carnatii taiati rondele, ceapa tocata. Acoperim cu apa si lasam sa fiarba pana cand fasolea este inmuiata.

Adaugam rosiile taiate marunt, ardeii iuti si sare dupa gust.

Cand toate ingredientele sunt fierte adaugam verdeturile tocate marunt.

Dupa preparare, este indicat ca ciorba sa fie lasata sa se "aseze" o ora.

Va urez pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de legume cu carnati" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Bors de berbecut

Bors de berbecut

Se curata toate legumele si zarzavatul iar morcovii se dau apoi pe razatoarea cu gauri mari si se

2 voturi    8 comentarii
1h 15 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de aripa de curcan cu zdrente de spanac

Ciorba de aripa de curcan cu zdrente de spanac

Se spala carnea si se pune la fiert in 3 l apa rece cu putina sare. Cand clocoteste se ia spuma,

11 voturi    3 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

2h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 250 g fasole uscata
  • 300-400 grame legume congelate
  • 4 carnati afumati
  • 1 cutie conserva de rosii taiate cuburi
  • 1 legatura de patrunjel
  • 1 legatura marar
  • 2 cepe marime mijlocie
  • 2 ardei iuti

Raporteaza reteta

Retete
de Anca_Gaspar
Arme sfaramate

Arme sfaramate

Punem intr-o tigaie cartofii fierti si adaugam putin ulei si o jumatate de ceasca de apa si punem

1 vot    1 comentariu
20 min
Mancaruri cu carne
Varza de Bruxelles cu orez si sos

Varza de Bruxelles cu orez si sos

Verzele se fierb aproximativ 7 minute la foc mic, apoi se scurg. Intr-o craticioara se prepara

0 voturi    1 comentariu
30 min
Retete vegetariene
Adauga reteta
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba de sfecla rosie Ciorba de sfecla rosie

Reteta propusa de mine este un bors moldoveneasc care se prepara destul de usor si se zice ca in anotimpul rece sfecla rosie ar trebui

22 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Borsuri si Ciorbe
Bors de fasole cu afumatura Bors de fasole cu afumatura

In primul rand afumatura portionata,se fierbe intr-un vas cu apa iar cand furculita intra usor in carne, se scoate fara sa fie aruncata

5 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de varza dulce cu lapte prins