Leurda de spala si se rup frunzele in doua.
Intr-o cratita se incinge putin ulei se sparge peste el un ou, se invarte repede cu lingura de lemn pina se intareste oul si se adauga apa necesara ciorbei.
Punem leurda sa fiarba in apa cu ou, potrivim gustul de vegeta.
La sfarsit adaugam mararul verde tocat, stingem focul si adaugam si laptele batul in ciorba.
Cine doreste poate adauga smantana in ciorba.
Incearca o reteta usoara de briose pufoase cu aroma de vanilie si ciocolata. Acest desert simplu si rapid se prepara in doar...
Briose pufoase cu vanilie si ciocolata – reteta usoara, gata in 30 de minuteDescopera reteta traditionala pentru cartofi taranesti si invata cum sa prepari acest fel de mancare delicios si simplu. Afla...
Cartofi taranesti reteta traditionala. Cum sa gatesti cartofi taranesti deliciosiIncearca reteta noastra savuroasa de ceafa de porc la tigaie, gatita cu ceapa rosie usor sotata, rosii cherry dulci si...
Ceafa de porc la tigaie cu ceapa rosie, rosii cherry si rozmarin – reteta simpla si aromataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii
Daguey Carmen • 03 Mai 2022, 10:31 E o rusine sa veniti cu retete cu vegeta...Asteptam retete naturale facute de batrinele noastre care au dus greul si crucea, retete din folclorul nostru atit de bogat, si NU retete din "marile suprafete" cu otravurile lor pentru puturosi...