Leurda de spala si se rup frunzele in doua.
Intr-o cratita se incinge putin ulei se sparge peste el un ou, se invarte repede cu lingura de lemn pina se intareste oul si se adauga apa necesara ciorbei.
Punem leurda sa fiarba in apa cu ou, potrivim gustul de vegeta.
La sfarsit adaugam mararul verde tocat, stingem focul si adaugam si laptele batul in ciorba.
Cine doreste poate adauga smantana in ciorba.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii
Daguey Carmen • 03 Mai 2022, 10:31 E o rusine sa veniti cu retete cu vegeta...Asteptam retete naturale facute de batrinele noastre care au dus greul si crucea, retete din folclorul nostru atit de bogat, si NU retete din "marile suprafete" cu otravurile lor pentru puturosi...