Ciorba de oase de porc ,cu stevie verde

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie
Ciorba de oase de porc ,cu stevie verde

Ingrediente

  • cca 6-8 oase cu carne
  • proaspete de porc
  • portionate potrivit de mari
  • 300 g frunze tinere de stevie verde
  • o ceapa doi morcovi
  • un pastarnac
  • o bucata mica radacina de telina
  • 2-3 ardei rosii grasi(eu am folosit congelat)
  • 50 g orez cu bob rotund
  • 250 ml suc de rosii(eu am folosit suc de rosii preparat in casa)
  • 1 l de bors de putinica
  • un ou (pentru dres ciorba)
  • verdeata(leustean
  • patrunjel si cateva fire de marar)
  • sare

Mod de preparare

Oasele bine spalate ,se pun la fiert in cca 4 l de apa rece in care am pus un praf de sare si se spumeaza cu spumiera,dupa primul clocot.Zarzavatul se curata si se spala apoi se taie marunt .Stevia se opareste cu apa fiarta sau chiar se da intr-un clocot,apoi se scurge si se taie fasii subtiri.

Dupa ce oasele cu carne au fiert cam 15-20 minute ,se adauga si zarzavatul taiat marunt si se lasa sa fiarba la foc domol cam 30 de minute,apoi se adauga sucul de rosii si borsul,se potriveste gustul de sare si se lasa sa mai fiarba 10 minute dupa care se adauga orezul bine spalat si stevia oparita si taiata fasii subtiri.Se lasa sa mai fiarba inca 10-15 minute apoi se opreste focul si se presara verdeata taiata marunt si se drege ciorba cu oul batut bine,peste care se toarna cate putina ciorba fierbinte si apoi se toarna in oala.Se serveste fierbinte.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort cu jeleu de zmeura si iaurt

Tort cu jeleu de zmeura si iaurt

Tort cu jeleu de zmeura si iaurt
Vinete umplute cu carne

Vinete umplute cu carne

Reteta de vinete umplute cu carne. Vinete umplute cu carne reteta simpla si delicioasa.

Vinete umplute cu carne
Limba soacrei. Rulouri de vinete si dovlecel

Limba soacrei. Rulouri de vinete si dovlecel

Reteta de limba soacrei. Reteta de rulouri de vinete si dovlecel. Limba soacrei reteta de aperitiv cu vinete si dovlecei....

Limba soacrei. Rulouri de vinete si dovlecel
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise