autor:

ANCA

» » Supe de carne

Ciorba de orez cu carne de pui si legume

Autor: ANCA (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 25 noiembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ANCA (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 25 noiembrie 2009

Ingrediente
300g carne de pui(piept de pui preferita), 1 cana de orez, 1 morcov, 1 patrunjel radacina, 2 oua, 3 linguri smantana, 1-2 liguri otet dupa gust/zeama unei lamai, patrunjel pt decor, Knorr secretul gustului de pui

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

12 voturi

Mod de preparare

Se taie legumele cubulete si se pun la fiert impreuna cu carnea de pui;separat se fierbe orezul in apa cu sare;
Dupa ce s-a fiert orezul se strecoara si se spala sub un jet de apa rece apoi se pune peste legumele si carnea fiarta.
Intr-un bol se sparg oualele se adauga smantana, si se amesteca.
Pentru a evita branzirea smanatanii,se adauga un polonic de supa peste smantana si ou,se amesteca apoi se pune totul in supa treptat,cate un polonic.
La sfarsit se pune otetulsau zeama unei lamai, knorr secretul gustului si patrunjel.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de orez cu carne de pui si legume" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de carne
Ciorba de miel

Ciorba de miel

Se spala carnea de miel si se pune la fiert. Intre timp, se spumeaza supa. Cand carnea este fiarta,

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Supe de carne
Supa de pui cu litere sau taitei

Supa de pui cu litere sau taitei

Intr-o oala se pun aproximativ 2 litri de apa. Se pune oala pe foc. Puiul spalat, intreg sau portionat

0 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Supe de carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

12 voturi

Ingrediente

  • 300g carne de pui(piept de pui preferita)
  • 1 cana de orez
  • 1 morcov
  • 1 patrunjel radacina
  • 2 oua
  • 3 linguri smantana
  • 1-2 liguri otet dupa gust/zeama unei lamai
  • patrunjel pt decor
  • Knorr secretul gustului de pui

Raporteaza reteta

Retete
de ANCA
Mancare de mazare cu tocana de legume

Mancare de mazare cu tocana de legume

Ceapa se taie marunt si se caleste in ulei apoi se adauga mazarea. (daca e proaspata se fierbe) Cand

2 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tort cu mere

Tort cu mere

Albusurile se bat spuma cu un praf de sare. Galbenusurile se freaca cu zaharul si un praf sare.

0 voturi    0 comentarii
1h
Torturi
Ciorba de pastai cu cartofi

Ciorba de pastai cu cartofi

Se curata morcovul si patrunjelul si se taie cubulete. Se pun la fiert alaturi de afumatura. Cartofii

0 voturi    0 comentarii
2h
Supe de carne
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de carne

Ciorba de fasole cu ciolan servita in paine Ciorba de fasole cu ciolan servita in paine

Fasolea se curăță de impurități, se pune peste noapte în apa rece pentru a se umfla, asta ca să scadă timpul de fierbere

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Avgolemono - Supa greceasca cu ou si lamaie Avgolemono - Supa greceasca cu ou si lamaie

Se taie pieptul de pui cubulete si se pune la calit impreuna cu ceapa maruntita in uleiul de masline. Se spala orezul, se curata morcovul

0 voturi    0 comentarii
45 min
Supe de carne
Ciorba de pastai cu cartofi