Se taie legumele cubulete si se pun la fiert impreuna cu carnea de pui;separat se fierbe orezul in apa cu sare;
Dupa ce s-a fiert orezul se strecoara si se spala sub un jet de apa rece apoi se pune peste legumele si carnea fiarta.
Intr-un bol se sparg oualele se adauga smantana, si se amesteca.
Pentru a evita branzirea smanatanii,se adauga un polonic de supa peste smantana si ou,se amesteca apoi se pune totul in supa treptat,cate un polonic.
La sfarsit se pune otetulsau zeama unei lamai, knorr secretul gustului si patrunjel.
Chiftele in aluat de bere. Pregatim chiftelutele amestecand carnea cu oul, ceapa tocata marunt, usturoiul pisat, painea...
Chiftele in aluat de bereDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii