autor:

ANCA

» » Supe de carne

Ciorba de orez cu carne de pui si legume

Autor: ANCA (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 25 noiembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ANCA (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 25 noiembrie 2009

Ingrediente
300g carne de pui(piept de pui preferita), 1 cana de orez, 1 morcov, 1 patrunjel radacina, 2 oua, 3 linguri smantana, 1-2 liguri otet dupa gust/zeama unei lamai, patrunjel pt decor, Knorr secretul gustului de pui

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

12 voturi

Mod de preparare

Se taie legumele cubulete si se pun la fiert impreuna cu carnea de pui;separat se fierbe orezul in apa cu sare;
Dupa ce s-a fiert orezul se strecoara si se spala sub un jet de apa rece apoi se pune peste legumele si carnea fiarta.
Intr-un bol se sparg oualele se adauga smantana, si se amesteca.
Pentru a evita branzirea smanatanii,se adauga un polonic de supa peste smantana si ou,se amesteca apoi se pune totul in supa treptat,cate un polonic.
La sfarsit se pune otetulsau zeama unei lamai, knorr secretul gustului si patrunjel.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de orez cu carne de pui si legume" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de carne
Supa de curcan cu galuste

Supa de curcan cu galuste

Se pun aripile de curcan la fiert in apa cu sare si se curata de spuma, pana cand zeama ramane clara.

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Supe de carne
Supa cu piept de pui

Supa cu piept de pui

Curatam legumele si le spalam. Ceapa si morcovul le taiem marunt. Dovlecelul il taiem rondele, iar

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Supe de carne

Recomandari pentru tine si casa ta

4.5L DuraCeramic Manual

- 25 %
599.99 lei
449.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

12 voturi

Ingrediente

  • 300g carne de pui(piept de pui preferita)
  • 1 cana de orez
  • 1 morcov
  • 1 patrunjel radacina
  • 2 oua
  • 3 linguri smantana
  • 1-2 liguri otet dupa gust/zeama unei lamai
  • patrunjel pt decor
  • Knorr secretul gustului de pui

Raporteaza reteta

Retete
de ANCA
Mancare de mazare cu tocana de legume

Mancare de mazare cu tocana de legume

Ceapa se taie marunt si se caleste in ulei apoi se adauga mazarea. (daca e proaspata se fierbe) Cand

2 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tort cu mere

Tort cu mere

Albusurile se bat spuma cu un praf de sare. Galbenusurile se freaca cu zaharul si un praf sare.

0 voturi    0 comentarii
1h
Torturi
Ciorba de pastai cu cartofi

Ciorba de pastai cu cartofi

Se curata morcovul si patrunjelul si se taie cubulete. Se pun la fiert alaturi de afumatura. Cartofii

0 voturi    0 comentarii
2h
Supe de carne
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de carne

Ciorba de ied Ciorba de ied

Carnea spalata se pune in oala pe foc, se fierbe 10 min, apoi se arunca apa, carnea se spala, se pune din nou la fiert, iar cand incepe

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Retete de Pasti
Bors de miel Bors de miel

Punem intr-o oala carnea de miel spalata bine si portionata (capul l-am pus intreg) cu apa cat sa o acopere si o lingura de otet. Dupa

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Retete de Pasti
Supa de curcan cu taitei de casa