Ciorba de oua

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa
Ciorba de oua

Ingrediente

  • 10 oua
  • 2 linguri faina
  • 200 ml smantana
  • sare
  • piper
  • bors cu gust de legume
  • un pic de ulei
  • 5 catei de usturoi
  • 3 l apa.

Mod de preparare

punem intr-un vas un pic de ulei,dupa care adaugam faina si facem un rantas. Cand este gata,punem apa si usturoiul zdrobit,sare dupa gust si piper.Se lasa la fiert,dupa care adaugam smantana diluata .Se mai lasa sa fiarba 5 minute si adaugam ouale in ciorba,lasam ciorba inca 10 minute sa fiearba la foc redus si adaugam borsul.POFTA BUNA!!!!!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pariziene cu branza dulce

Pariziene cu branza dulce

Reteta de pariziene cu branza dulce. Pariziene cu branza dulce reteta simpla. Reteta de cornuri pariziene cu umplutura de...

Pariziene cu branza dulce
Chiftelute aperitiv

Chiftelute aperitiv

Reteta de chiftelute aperitiv. Chiftelute aperitiv reteta simpla. Reteta de chiftelute pentru platourile cu aperitive....

Chiftelute aperitiv
Prajitura cu nuci si ciocolata

Prajitura cu nuci si ciocolata

Reteta de prajitura cu ciocolata si nuci. Prajitura cu nuci si ciocolata reteta pas cu pas. Retete de prajituri cu nuci....

Prajitura cu nuci si ciocolata
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise