autor:

dora

» » Borsuri si Ciorbe

Ciorba de oua

Autor: dora (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 23 mai 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: dora (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 23 mai 2010

Ingrediente
10 oua,2 linguri faina,200 ml smantana,sare, piper, cu gust de legume,un pic de ulei,5 catei de usturoi, l apa.

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

2 voturi

Mod de preparare

punem intr-un vas un pic de ulei,dupa care adaugam faina si facem un rantas. Cand este gata,punem apa si usturoiul zdrobit,sare dupa gust si piper.Se lasa la fiert,dupa care adaugam smantana diluata .Se mai lasa sa fiarba 5 minute si adaugam ouale in ciorba,lasam ciorba inca 10 minute sa fiearba la foc redus si adaugam borsul.POFTA BUNA!!!!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de oua" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba de oua cu zer

Ciorba de oua cu zer

Se curata morcovii si un patrunjelul si se taie cubulete. La fel procedam cu o rosie, 1/2 ardei gras

10 voturi    5 comentarii
30 min
Supe de legume
Ciorba de oua cu zer

Ciorba de oua cu zer

Se curata zarzavatul si se taie marunt. Ceapa si morcovul se calesc in putin ulei, se adauga pasta

11 voturi    8 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • Fara foto

    Stefania (Bucatar sef):

    Mama ne facea cand eram copii dar ea a murit si de ani de zile cautam reteta. MULTUMESC

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Varadi Silvia

    Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 03 august 2010

    Interesanta reteta,dar eu as pune bors proaspat.

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

2 voturi

Ingrediente

  • 10 oua,2 linguri faina,200 ml smantana,sare
  • piper, cu gust de legume,un pic de ulei,5 catei de usturoi, l apa.

Raporteaza reteta

Retete
de dora
Tort Dora

Tort Dora

Separam ouale, batem albusurile spuma, apoi adaugam 16 linguri de zahar, galbenusurile, praful de

1 vot    3 comentarii
20h 5 min
Torturi
Prajitura caramel

Prajitura caramel

separam oule batem albusurile spuma tare ,apoi adaugam treptat 12 linguri de zahar,galbenusurile

4 voturi    1 comentariu
1h 15 min
Prajituri
Bucuresti

Bucuresti

batem albusurile spuma tare, adaugam treptat 16 linguri de zahar si batem maideparte ,apoi adaugam

4 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Prajituri
Varadi Silvia

Varadi Silvia (Chef de cuisine)

Interesanta reteta,dar eu as pune bors proaspat.

Adauga reteta
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba de sfecla rosie Ciorba de sfecla rosie

Reteta propusa de mine este un bors moldoveneasc care se prepara destul de usor si se zice ca in anotimpul rece sfecla rosie ar trebui

22 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Borsuri si Ciorbe
Bors de fasole cu afumatura Bors de fasole cu afumatura

In primul rand afumatura portionata,se fierbe intr-un vas cu apa iar cand furculita intra usor in carne, se scoate fara sa fie aruncata

5 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de legume