Ciorba de oua

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa
Ciorba de oua

Ingrediente

  • 10 oua
  • 2 linguri faina
  • 200 ml smantana
  • sare
  • piper
  • bors cu gust de legume
  • un pic de ulei
  • 5 catei de usturoi
  • 3 l apa.

Mod de preparare

punem intr-un vas un pic de ulei,dupa care adaugam faina si facem un rantas. Cand este gata,punem apa si usturoiul zdrobit,sare dupa gust si piper.Se lasa la fiert,dupa care adaugam smantana diluata .Se mai lasa sa fiarba 5 minute si adaugam ouale in ciorba,lasam ciorba inca 10 minute sa fiearba la foc redus si adaugam borsul.POFTA BUNA!!!!!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise