autor:

Sidy

» » Borsuri si Ciorbe

Ciorba de oua cu carnati si zeama de varza murata

Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 09 decembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 09 decembrie 2009

Ingrediente
3-4 oua, 2-3 morcovi, 1-2 radacina patrunjel, 1 ceapa rosie, praz, 2-3 catei usturoi, 150 g carnati de casa afumat, smantana, zeama de varza murata, 2 linguri pasta de gogosari, sare, piper, ardei iute, otet

Dificultate: Medie Timp: 1h

15 voturi

Mod de preparare

Se curata legumele si se taie marunt mai putin ceapa rosie care se adauga intreaga.
Usturoiul tocat, prazul si pasta de gogosari se pun in oala in putin ulei, se amesteca apoi se adauga zarzavatul, carnatul taiat feliute , apa necesara si condimentele.Se lasa sa fiarba.
Intr-o cratita se pune la fiert apa cu 4 liguri otet si o lingurita plina cu sare si cateva frunze de patrunjel.Cand fierbe se pun ouale sparte pe rand si se lasa sa fiarba pina se incheaga albusul. Se scot ouale cu ajutorul spumierei si se introduc in ciorba in momentul in care toate legumele sunt fierte.
Ceapa rosie se arunca.
Se adauga zeama de varza dupa gustul fiecareia.
Se serveste cu smantana si ardei iute.
Pofta mare !
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de oua cu carnati si zeama de varza murata" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorbita de fasole cu afumatura

Ciorbita de fasole cu afumatura

Mod de preparare: Se spala si se pune fasolea in apa rece cu o seara inainte. Se pune fasolea

22 voturi    4 comentarii
59 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de curcan

Ciorba de curcan

Se curata, se spala si se taie marunt toate legumele( mai putin ceapa care se lasa intreaga). Carnea

1 vot    6 comentarii
1h 40 min
Borsuri si Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 8 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 23 iunie 2010

    Cred ca este o bunatate !

  • mac myra

    mac myra (Chef de cuisine) , 09 decembrie 2009

    O combinatie foarte interesanta,cred ca este delicioasa.

  • lumi

    lumi (Chef de cuisine) , 09 decembrie 2009

    e foarte ingenioasa reteta Nu am pregatit niciodata asa ceva

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 09 decembrie 2009

      Hmm,ce bine arata!!!Trebuie sa fie delicioasa...

    • joly-gina

      joly-gina (Chef de cuisine) , 09 decembrie 2009

      buna ciorbita dar eu in loc de oua de gaina pun oua de prepelita ,e o nebunie

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 09 decembrie 2009

      Mmm ce bunatate,asa imi place si mie ciorba cu oua multe,un deliciu.Felicitari.

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 09 decembrie 2009

      Felicitari! Pare sa fie o ciorba foarte gustoasa

    • mariana scarlat

      mariana scarlat (Chef de cuisine) , 09 decembrie 2009

      Interesantă, reţeta asta de ciorbă!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h

15 voturi

Ingrediente

  • 3-4 oua
  • 2-3 morcovi
  • 1-2 radacina patrunjel
  • 1 ceapa rosie
  • praz
  • 2-3 catei usturoi
  • 150 g carnati de casa afumat
  • smantana
  • zeama de varza murata
  • 2 linguri pasta de gogosari
  • sare
  • piper
  • ardei iute
  • otet

Raporteaza reteta

Retete
de Sidy
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

62 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Gogosari murati pentru iarna

Gogosari murati pentru iarna

Se curata gogosarii de cotor, se taie apoi in 4, se amesteca cu toate ingredientele si se lasa asa

224 voturi    26 comentarii
1h
Conserve si muraturi
Escalop cu ciuperci

Escalop cu ciuperci

Carnea care o ai o tai felii si o bati ca si la snitel, apoi o faci cu sare si piper si o prajesti

23 voturi    6 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

constanta proca (Chef de cuisine)

Cred ca este o bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba a la grec Ciorba a la grec

Carnea de pui, spalata si taiata in bucati, se pune la fiert in 5 litri de apa. Din cand in cand se spumeaza. .Se adauga ceapa taiata

94 voturi    11 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorbă de miel reţetă tradiţională Ciorbă de miel reţetă tradiţională

se tine carnea o jumatate de ora in apa rece ca sa iasa sangele, dupa care se spala cu apa calda. se pune la fiert , se aduna spuma

43 voturi    3 comentarii
1h 40 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de vacuta cu tarhon