Se curata legumele si se taie marunt mai putin ceapa rosie care se adauga intreaga.
Usturoiul tocat, prazul si pasta de gogosari se pun in oala in putin ulei, se amesteca apoi se adauga zarzavatul, carnatul taiat feliute , apa necesara si condimentele.Se lasa sa fiarba.
Intr-o cratita se pune la fiert apa cu 4 liguri otet si o lingurita plina cu sare si cateva frunze de patrunjel.Cand fierbe se pun ouale sparte pe rand si se lasa sa fiarba pina se incheaga albusul. Se scot ouale cu ajutorul spumierei si se introduc in ciorba in momentul in care toate legumele sunt fierte.
Ceapa rosie se arunca.
Se adauga zeama de varza dupa gustul fiecareia.
Se serveste cu smantana si ardei iute.
Pofta mare !

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii