Se curata zarzavatul si se taie marunt. Ceapa si morcovul se calesc in putin ulei, se adauga pasta de ardei, apoi apa peste ele si celelalte legume. Se potriveste mancarea de sare si piper si se lasa sa fiarba . Cind sunt fierte se adauga zerul si se mai lasa sa dea un clocot. Ouale se bat bine se adauga un polonic de ciorba fierbinte peste ele se amesteca, apoi compozitia se rastoarna in oala. Deasupra se presara patrunjel verde.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii