autor:

Anonim

» » Supe de legume

ciorba de pasare cu usturoi

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 august 2008

Ingrediente
carne de pasare, ceapa, morcovi, telina si patrunjel radacina, , orez, faina, smantana, oua, usturoi, lamaie, patrunjel verde,sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se fierbe carnea de pasare, se spumeaza, apoi se adauga ceapa, morcovii, telina, patrunjelul radacina si orezul. Cand carnea si zarzavatul au fiert, se ia vasul de pe foc. Se amesteca smantana cu galbenusurile , faina, mujdeiul de usturoi si zeama de lamaie, se subtiaza cu supa si se adauga in vasul de ciorba. Se sareaza, se pune din nou pe foc si se lasa sa dea in clocot.
Daca ti-a placut reteta noastra "ciorba de pasare cu usturoi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
Supa de ceapa cu cascaval

Supa de ceapa cu cascaval

Se curata ceapa, se taie rondele si se rumeneste cu untul sau margarina intr-un vas termorezistent

10 voturi    8 comentarii
25 min
Supe de legume
Supa de rosii

Supa de rosii

Legumele se curata, se spala si se tau cubulete marunt apoi intr-o oala se pune uleiul apoi legumele

3 voturi    0 comentarii
50 min
Supe de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 31 mai 2009

    Eu ii spun ciorba radauteana..

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Sidy

Sidy (Chef de cuisine)

Eu ii spun ciorba radauteana..

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de legume

Supa crema de cartofi cu bacon si porumb Supa crema de cartofi cu bacon si porumb

Se curata cartofii, se spala si se taie cubulete mici. Se pun cartofii la fiert intr-un litru de lapte, 250 ml apa si putina sare. Dupa

0 voturi    0 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de fasole verde acrita cu zeama de varza Ciorba de fasole verde acrita cu zeama de varza

Se spală şi se curăţă legumele. În oala pentru ciorbă (capacitate 4 litri), se călesc mai întâi, în

0 voturi    0 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe
Crema de sparanghel