autor:

Anonim

» » Supe de carne

ciorba de pasare cu usturoi

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 august 2008

Ingrediente
carne de pasare, ceapa, morcovi, telina si patrunjel radacina, , orez, faina, smantana, oua, usturoi, lamaie, patrunjel verde,sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

8 voturi

Mod de preparare

Se fierbe carnea de pasare, se spumeaza, apoi se adauga ceapa, morcovii, telina, patrunjelul radacina si orezul. Cand carnea si zarzavatul au fiert, se ia vasul de pe foc. Se amesteca smantana cu galbenusurile , faina, mujdeiul de usturoi si zeama de lamaie, se subtiaza cu supa si se adauga in vasul de ciorba. Se sareaza, se pune din nou pe foc si se lasa sa dea in clocot.
Daca ti-a placut reteta noastra "ciorba de pasare cu usturoi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de carne
Supa crema de ciuperci cu perisoare

Supa crema de ciuperci cu perisoare

Perisoarele din aceasta supa sunt facute din carne de pui sau curcan, morcov, ou si gris. O combinatie

35 voturi    8 comentarii
50 min
Supe de carne
Supa de curcan

Supa de curcan

Am cumparat un curcam de aproximativ 8 kg crescut la tara. Mi-am zis ca o supa este binevenita si

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Supe de carne

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

8 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de carne

Ciorba de iepure Ciorba de iepure

Ceapa și prazul curățate, tocate mărunt, se pun la călit în untura cu aromă de cârnați afumat și puțină apă. Zarzavaturile

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Borsuri si Ciorbe
Supa crema cu piept de curcan Supa crema cu piept de curcan

Pieptul de curcan se spala bine si se pune la fiert. Se curata legumele, se maruntesc si se pun la fiert; dupa ce au fiert, se pun in

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
ciorba de pui a la grec