Se curata morcovul si patrunjelul si se taie cubulete.
Se pun la fiert alaturi de afumatura.
Cartofii se curata si se taie cubulete.
Cand afumatura a fiert pe jumatate se pun cartofii si pastaile.
Cand cartofii si pastaile au fiert se adauga o ling pasta de ardei si pasta de tomate,se condimenteaza se amesteca si se mai lasa sa dea un clocot.
Se presara patrujel tocat marunt.
Se seveste cu smantana si ardei iute.
sau
se poate renunta la pasta de tomate si se adauga la sfarsit un amestec de 2 galbenusuri de ou si 2 linguri de smantana.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajSe spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.
Ciorba de miel acrita cu corcoduseRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii