Costitele se parlesc la foc pentru a se arde parul ramas dupa care, impreuna cu organele, se taie bucati potrivite, se spala, se lasa in apa cu otet cca 2 ore.
Se scurg de apa si se pun la calit in ulei impreuna cu ceapa, usturoiul si morcovul taiate marunt.
Cand sunt aproape calite, se adauga boiaua de ardei (in functie de cat de picant mananca fiecare) si se completeaza cu apa trei sferturi din oala.
Se lasa la fiert cca 40-50 minute la foc domol, pana se fierbe carnea.
Dupa fierbere se asezoneaza cu sare si piper, se drege cu ouale, dupa care se adauga zeama de la lamai si tarhonul, adaugandu-se la sfarsit si laptele.
SFAT: pentru dres se pot lua 3 - 4 polonice din zeama de ciorba, se lasa la racit, adaugandu-se apoi galbenusurile de oua frecate si dizolvate in lapte. Aceasta compozitie punandu-se in oala, se mai lasa la fiert 2-3 minute, iar tarhonul se poate pune cand se ia oala de pe foc.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii