Intr-o oala cu apa se pun la fiert morcovul, ardeii, telina si rosiile taiate marunt si se adauga si o lingurita de delikat. Intre timp se amesteca carnea tocata cu feliile de paine inmuiate in apa si stoarse, grisul, ceapa tocata marunt, oul, tarhon, coriandrul pisat, pasta de tomate si delikatul. Se modeleaza perisoarele si se da usor drumul in ciorba care a dat in clocot. Se mai lasa sa fiarba 30 min. si se potriveste de sare. Inainte de a lua ciorba de pe foc se presara patrunjel tocat si se acreste cu sare de lamaie dupa gust.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii