autor:

Iuliana Matei

» » Supe de carne

Ciorba de perisoare

Autor: Iuliana Matei (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 16 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Iuliana Matei (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 16 aprilie 2009

Ingrediente
400 g carne tocata de porc, 2 linguri de orez, 1 morcov, patrunjel, telina, 1 ceapa, pasta de tomate, bors, sare si piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

Se pun legumele la fiert.Se prepara perisoarele din carnea,orezul si ceapa,sare si piper.Din aceasta compozitie se fac bilute
si se pun in oala la fiert alaturi de legume.Dupa 20 de minute se ia de foc si se adauga patrunjelul.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perisoare" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de carne
Ciorba de perisoare

Ciorba de perisoare

Iotro oala de 4 litri, punem la fiert zarzavatul curatat, spalat, taiat cubulete. Intre timp pregatim

13 voturi    7 comentarii
50 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de perisoare cu zarzavat nou

Ciorba de perisoare cu zarzavat nou

Morcovii curatati se dau pe razatoarea si se calesc putin , impreuna cu ceapa taiata marunt, in

22 voturi    7 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 7 comentarii
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 10 august 2009

    Arata foarte bine...

  • LASZLO

    LASZLO (Chef de cuisine) , 03 august 2009

    Toata lumea zice de ou, is convins ca ai pus si tu :)) Imi dai te rog si mie o farfurie daca tot vb de ciorba? :))))

  • NicoletaC

    NicoletaC (Chef de cuisine) , 18 iunie 2009

    Inainte de legume, eu fierb 3-4 bucati de piept/costita de vitel; de fapt, cu asta incep. Dau un gust deosebit.

    • Iuliana Matei

      Iuliana Matei (Chef de cuisine) , 07 mai 2009

      Aveti dreptate fetelor, am uiat sa mentionet ca in compotia de perisoare trebuie pus si un ou sau 2 (depinde de cantitatea de carne tocata). La fel se procedeaza si in cazul chiftelutelor.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 05 mai 2009

      Arata bine ciorba ta...dar,in compozitie de regula se adauga si un ou pentru a se lega,iar bilutele ,cum le spui tu,eu le dau prin putina faina inainte sa le adaug in ciorba,iar la sfarsit adaug leustean si tarhon verde.Patrunjel eu folosesc la supe.

    • marta gabriela abdelhafiz

      marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine) , 05 mai 2009

      Da, si eu pun ou ca sa se lege si pentru a fi ceva mai sanatos folosesc carne de vita.

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 04 mai 2009

      Eu pun in compozitia de perisoare si ou, altfel nu cred ca se leaga, se imprastie.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de Iuliana Matei
Chiftele

Chiftele

Se curata cartofii si ceapa si se dau prin razatoarea mica. Apoi se scurg de apa pe care si-o lasa. Se

1 vot    2 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Mancare de cartofi

Mancare de cartofi

Se curata morcovii, ceapa si cartofii si se taie marunt. Sunca afumata se taie cubulete sau felii. Se

9 voturi    7 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Sarmale

Sarmale

Carnea se taie cuburi si se toaca cu masina. Se curata ceapa si jumatate din cantitate se caleste

5 voturi    4 comentarii
3h
Mancaruri cu carne

valentina ionita (Chef de cuisine)

Arata foarte bine...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de carne

Avgolemono - Supa greceasca cu ou si lamaie Avgolemono - Supa greceasca cu ou si lamaie

Se taie pieptul de pui cubulete si se pune la calit impreuna cu ceapa maruntita in uleiul de masline. Se spala orezul, se curata morcovul

0 voturi    0 comentarii
45 min
Supe de carne
Ciorba de iepure Ciorba de iepure

Ceapa și prazul curățate, tocate mărunt, se pun la călit în untura cu aromă de cârnați afumat și puțină apă. Zarzavaturile

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Borsuri si Ciorbe
Supa de gaina cu taitei de casa