autor:

Melinda Jager

» » Borsuri si Ciorbe

Ciorba de perisoare

Autor: Melinda Jager (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 ianuarie 2015

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Melinda Jager (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 ianuarie 2015

Ingrediente
1 ceapa, 1 ardei rosu, 3 morcovi, 1 radacina de patrunjel, 1 pastarnac, 1 telina mica, 500 g carne tocata, 1/2 cana orez, (optional 1 ou), 1 legatura marar, sare, piper

Dificultate: Medie Timp: 1h 15 min

2 voturi

Mod de preparare

Ceapa si ardeiul se toaca marunt si legumele se taie cubulete. Se caleste ceapa, se adauga ardeiul si se mai caleste putin apoi se adauga legumele (in afara de cartofi) si se pune apa. Se potriveste de sare si piper, si se adauga jumatate din mararul tocat. Intre timp se pregateste carnea: se adauga orezul, sare si piper (1 ou daca e nevoie) se omogenizeaza si se lasa la frigider. Cand legumele sunt aproape fierte (30-40 min) se adauga cartofii taiati cuburi si perisoarele. Se mai lasa pe foc potrivit inca 30 min. La final se adauga restul de marar. Se serveste cu smantana, ardei iute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perisoare" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba de perisoare cu zeama de varza acra

Ciorba de perisoare cu zeama de varza acra

Se pune la fiert zeama de varză cu apa și cu ceapa, (nu se pune sare, numai la sfârșit se

1 vot    0 comentarii
1h 10 min
Supe de carne
Ciorba de perisoare

Ciorba de perisoare

Se pun la fiert, in 3 litri de apa, o ceapa tocata marunt, un morcov ras si unul taiat rondele. Intre

46 voturi    6 comentarii
30 min
Borsuri si Ciorbe

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    Anisoara Pricop , 15 februarie 2015

    este supa. Ciorba se acreste.

Dificultate

Medie

Timp

1h 15 min

2 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de Melinda Jager
Tortellini cu sos de rosii

Tortellini cu sos de rosii

Se pun pastele la fiert in apa cu sare. Intre timp, se zdrobeste usturoiul, se caleste putin in uleiul

4 voturi    0 comentarii
30 min
Paste si pizza
Frittata

Frittata

Se soteaza (caleste) mazarea pana devine moale intr-o lingura de unt. Intre timp, se curata carnea

4 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive cu oua
Mini pizza

Mini pizza

Peste aluatul de foietaj se intinde pasta de tomate intr-un strat subtire. Se presara putin cimbru

7 voturi    1 comentariu
30 min
Aluaturi si Foietaje
Adauga reteta
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba de sfecla rosie Ciorba de sfecla rosie

Reteta propusa de mine este un bors moldoveneasc care se prepara destul de usor si se zice ca in anotimpul rece sfecla rosie ar trebui

22 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Borsuri si Ciorbe
Bors de fasole cu afumatura Bors de fasole cu afumatura

In primul rand afumatura portionata,se fierbe intr-un vas cu apa iar cand furculita intra usor in carne, se scoate fara sa fie aruncata

5 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Borsuri si Ciorbe
Borşul vecinei Silvia