autor:

Melinda Jager

» » Borsuri si Ciorbe

Ciorba de perisoare

Autor: Melinda Jager (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 ianuarie 2015

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Melinda Jager (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 ianuarie 2015

Ingrediente
1 ceapa, 1 ardei rosu, 3 morcovi, 1 radacina de patrunjel, 1 pastarnac, 1 telina mica, 500 g carne tocata, 1/2 cana orez, (optional 1 ou), 1 legatura marar, sare, piper

Dificultate: Medie Timp: 1h 15 min

2 voturi

Mod de preparare

Ceapa si ardeiul se toaca marunt si legumele se taie cubulete. Se caleste ceapa, se adauga ardeiul si se mai caleste putin apoi se adauga legumele (in afara de cartofi) si se pune apa. Se potriveste de sare si piper, si se adauga jumatate din mararul tocat. Intre timp se pregateste carnea: se adauga orezul, sare si piper (1 ou daca e nevoie) se omogenizeaza si se lasa la frigider. Cand legumele sunt aproape fierte (30-40 min) se adauga cartofii taiati cuburi si perisoarele. Se mai lasa pe foc potrivit inca 30 min. La final se adauga restul de marar. Se serveste cu smantana, ardei iute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perisoare" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba de perisoare cu tarhon

Ciorba de perisoare cu tarhon

In primul rand, punem apa intr-o cratita, in care gatiti ciorba, apoi ne ocupam de perisoare. Condimentam

3 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de perisoare cu cartofi

Ciorba de perisoare cu cartofi

Ardeiul rosu si galben, il curatam de seminte, il taiem cubulete. Decojim morcovul si il dam pe

3 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Borsuri si Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

Slow Cooker 3.5L Red

- 32 %
219.99 lei
149.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu

  • Anisoara Pricop , 15 februarie 2015

    este supa. Ciorba se acreste.

Dificultate

Medie

Timp

1h 15 min

2 voturi

Ingrediente

  • 1 ceapa
  • 1 ardei rosu
  • 3 morcovi
  • 1 radacina de patrunjel
  • 1 pastarnac
  • 1 telina mica
  • 500 g carne tocata
  • 1/2 cana orez
  • (optional 1 ou)
  • 1 legatura marar
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de Melinda Jager
Tortellini cu sos de rosii

Tortellini cu sos de rosii

Se pun pastele la fiert in apa cu sare. Intre timp, se zdrobeste usturoiul, se caleste putin in uleiul

4 voturi    0 comentarii
30 min
Paste si pizza
Frittata

Frittata

Se soteaza (caleste) mazarea pana devine moale intr-o lingura de unt. Intre timp, se curata carnea

4 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive cu oua
Mini pizza

Mini pizza

Peste aluatul de foietaj se intinde pasta de tomate intr-un strat subtire. Se presara putin cimbru

13 voturi    2 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba a la grec Ciorba a la grec

Carnea de pui, spalata si taiata in bucati, se pune la fiert in 5 litri de apa. Din cand in cand se spumeaza. .Se adauga ceapa taiata

102 voturi    11 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorbă de miel reţetă tradiţională Ciorbă de miel reţetă tradiţională

se tine carnea o jumatate de ora in apa rece ca sa iasa sangele, dupa care se spala cu apa calda. se pune la fiert , se aduna spuma

44 voturi    3 comentarii
1h 40 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de os afumat