Ciorba de perisoare

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa
Ciorba de perisoare

Ingrediente

  • 250 gr carne tocata
  • 1 mana de orez
  • jumate de pahar faina de grau
  • 1 ceapa
  • piper negru, roşu
  • sare dupa gust
  • 2 linguri de bulion
  • 1 lamaie

Mod de preparare

Se ia carnea tocata, se pune ceapa, se pune orezul si condimentele, se framanta. Apoi, se fac chiiftelute mici si se dau prin faina (se fac mici pentru ca atunci cand fierb se maresc). Intr-o oala se pune sa fiarba apa cu bulion (daca aveti in casa zeama de carne pachetele puteti sa adaugati), adaugati zeama de lamaie. Dupa aceea, adaugati chiftelutele, amestecati incet sa nu se lipeasca dupa ce fierb, inainte de a lua de pe foc puteti adauga partunjel proaspat taiat marunt. Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pizza bread

Pizza bread

Pizza bread
Ciorbă de crap

Ciorbă de crap

Ciorbă de crap
Crap prajit cu sos de rosii si capere

Crap prajit cu sos de rosii si capere

Crap prajit cu sos de rosii si capere
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor