autor:

Fara foto

» » Borsuri si Ciorbe

Ciorba de perisoare

Autor: magdalena özlem (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 21 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: magdalena özlem (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 21 mai 2007

Ingrediente
250 gr carne tocata, 1 mana de orez, jumate de pahar faina de grau, 1 ceapa, piper negru, roşu, sare dupa gust, 2 linguri de bulion, 1 lamaie

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

15 voturi

Mod de preparare

Se ia carnea tocata, se pune ceapa, se pune orezul si condimentele, se framanta. Apoi, se fac chiiftelute mici si se dau prin faina (se fac mici pentru ca atunci cand fierb se maresc). Intr-o oala se pune sa fiarba apa cu bulion (daca aveti in casa zeama de carne pachetele puteti sa adaugati), adaugati zeama de lamaie. Dupa aceea, adaugati chiftelutele, amestecati incet sa nu se lipeasca dupa ce fierb, inainte de a lua de pe foc puteti adauga partunjel proaspat taiat marunt. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perisoare" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba de perisoare

Ciorba de perisoare

Se taie ceapa si un morcov cubulete si se calesc in 3 linguri de ulei, celalalt morcov se taie mai

2 voturi    1 comentariu
1h
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de perisoare din nuca

Ciorba de perisoare din nuca

Ciorba se prepara ca o ciorba obisnuita. Se distuie ceapa tocata impreuna cu ardeiul taiat cubulete

2 voturi    0 comentarii
1h
Retete vegetariene

Recomandari pentru tine si casa ta

Caserola vidare 1.893 L

- 20 %
139.99 lei
111.99 lei

Ondulator Pro 180 Large

- 15 %
179.99 lei
152.99 lei

Aparat de vidare FFS005X

- 165 lei
1099.99 lei
934.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

15 voturi

Ingrediente

  • 250 gr carne tocata
  • 1 mana de orez
  • jumate de pahar faina de grau
  • 1 ceapa
  • piper negru
  • roşu
  • sare dupa gust
  • 2 linguri de bulion
  • 1 lamaie

Raporteaza reteta

Retete
de magdalena özlem
Salata de brocoli

Salata de brocoli

Se spala brocoli, se pune deoparte o oala cu apa cand fierbe, in ea se adauga 1 lingura de sare,

45 voturi    3 comentarii
30 min
Salate diverse
Mujver turcesc - chiftelute de dovlecei

Mujver turcesc - chiftelute de dovlecei

Se dau dovleceii prin razatoare (prin cea mai mare), se pune ıntr-un vas de sticla sau de portelan

5 voturi    1 comentariu
1h
Aperitive
Alinazik

Alinazik

Se coc vinetele in foc de carbuni sau pe aragaz la foc, se curata de coaja, se toaca cu cutitul,

5 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorbă de miel reţetă tradiţională Ciorbă de miel reţetă tradiţională

se tine carnea o jumatate de ora in apa rece ca sa iasa sangele, dupa care se spala cu apa calda. se pune la fiert , se aduna spuma

42 voturi    3 comentarii
1h 40 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorbă de miel reţetă Ciorbă de miel reţetă

Carnea de miel se pune într-o oală cu doi litri de apă rece şi se lasă la o parte 15 minute, ca să se dizolve substanţele

2 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de perisoare