Ciorba de perisoare

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa
Ciorba de perisoare

Ingrediente

  • 250 gr carne tocata
  • 1 mana de orez
  • jumate de pahar faina de grau
  • 1 ceapa
  • piper negru, roşu
  • sare dupa gust
  • 2 linguri de bulion
  • 1 lamaie

Mod de preparare

Se ia carnea tocata, se pune ceapa, se pune orezul si condimentele, se framanta. Apoi, se fac chiiftelute mici si se dau prin faina (se fac mici pentru ca atunci cand fierb se maresc). Intr-o oala se pune sa fiarba apa cu bulion (daca aveti in casa zeama de carne pachetele puteti sa adaugati), adaugati zeama de lamaie. Dupa aceea, adaugati chiftelutele, amestecati incet sa nu se lipeasca dupa ce fierb, inainte de a lua de pe foc puteti adauga partunjel proaspat taiat marunt. Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe

Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

In tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.

Varza noua calita in tuci
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise