Morcovii curatati se dau pe razatoarea si se calesc putin , impreuna cu ceapa taiata marunt, in un pic de ulei, pina capata o culoare portocalie.
Se rad si celelalte legume , se adauga apa necesara si se potriveste la gust cu sare, piper si vegeta. Se adauga crenguta de leustean.
Intre timp , se pregatesc perisoarele: se amesteca impreuna cu carnea tocata, marar si patrunjel verde tocat, sare, piper, orezul spalat, albusul de ou si putina faina daca este cazul.
Cind fierbe ciorba, se adauga perisoarele facute bilute mici si se lasa sa fiarba. Sunt fierte, cind ies toate la suprafata.
Se stinge focul sub ciorba si se pregateste un amestec din galbenus, 1 lingura Bors Magic, 2 linguri smintina si un polonic ciorba fierbinte.
Se rastoarna amestecul peste cealalata ciorba si se presara marar verde si patrunjel verde tocat, deasupra.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii