Morcovii curatati se dau pe razatoarea si se calesc putin , impreuna cu ceapa taiata marunt, in un pic de ulei, pina capata o culoare portocalie.
Se rad si celelalte legume , se adauga apa necesara si se potriveste la gust cu sare, piper si vegeta. Se adauga crenguta de leustean.
Intre timp , se pregatesc perisoarele: se amesteca impreuna cu carnea tocata, marar si patrunjel verde tocat, sare, piper, orezul spalat, albusul de ou si putina faina daca este cazul.
Cind fierbe ciorba, se adauga perisoarele facute bilute mici si se lasa sa fiarba. Sunt fierte, cind ies toate la suprafata.
Se stinge focul sub ciorba si se pregateste un amestec din galbenus, 1 lingura Bors Magic, 2 linguri smintina si un polonic ciorba fierbinte.
Se rastoarna amestecul peste cealalata ciorba si se presara marar verde si patrunjel verde tocat, deasupra.
Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromatIncearca reteta noastra de salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert, cascaval si legume proaspete. Perfecta pentru o masa...
Salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert si legume. Reteta rapida si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii