Se curata cartofii si morcovii de coaja si se taie rondele, se curata si ceapa, pestele si rosiile si se pun la fiert cu apa rece alaturi de cartofi si morcovi intr-o oala mare. Dupa ce a dat de 2 ori in clocot se adauga 1 lingura otet. Otetul tine pestele pe oase. Dupa ce s-a fiert zarzavatul, se scot pestele, cartofii si morcovii pe un platou. Zeama ramasa se drege separat cu ouale si otetul. Usturoiul se piseaza intr-un castron, se freaca cu ulei si piper si se stinge cu suc de rosii. Se pune o bucata de peste pe farfurie alaturi de felii de morcov si cartof, se serveste cu usturoi. Se stinge cu zeama dreasa cu oua si otet bine inteles totul cu o mamaliga calda.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii