Se curata cartofii si morcovii de coaja si se taie rondele, se curata si ceapa, pestele si rosiile si se pun la fiert cu apa rece alaturi de cartofi si morcovi intr-o oala mare. Dupa ce a dat de 2 ori in clocot se adauga 1 lingura otet. Otetul tine pestele pe oase. Dupa ce s-a fiert zarzavatul, se scot pestele, cartofii si morcovii pe un platou. Zeama ramasa se drege separat cu ouale si otetul. Usturoiul se piseaza intr-un castron, se freaca cu ulei si piper si se stinge cu suc de rosii. Se pune o bucata de peste pe farfurie alaturi de felii de morcov si cartof, se serveste cu usturoi. Se stinge cu zeama dreasa cu oua si otet bine inteles totul cu o mamaliga calda.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii