autor:

maria mihalache

» » Borsuri si Ciorbe

Ciorba de peste

Autor: maria mihalache (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 06 octombrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: maria mihalache (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 06 octombrie 2009

Ingrediente
- 1,5 kg peste, - 3-4 morcovi, - 1 pastarnac, - 2 cepe, - 2 ardei grasi, - 3-4 rosii, - 1 lingura bulion, - 1 l bors, - o ceasca de cafea cu orez, - o legatura de leustean, - sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h 10 min

30 voturi

Mod de preparare

Pestele spalat si curatat se taie bucati potrivit de mari. (Daca se foloseste cap de crap se va scoate osul amar).

Legumele se spala, se taie marunt si se pun la fiert. Cand zarzavatul este fiert se adauga rosiile date prin razatoare, bulionul si borsul. Se da in cateva clocote si apoi se adauga bucatile de peste, se condimenteaza cu sare si se lasa sa fiarba circa 20-30 min.

Separat se fierbe in apa cu sare orezul.

Cand carnea este fiarta se da jos de pe foc oala, se adauga orezul si se aromatizeaza cu leustean.

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de peste" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba de peste

Ciorba de peste

Se caleste ceapa, telina si morcovii pina incep sa se imoaie, se toarna apa incalzita in prealabil, se

74 voturi    11 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Ciorba cu perisoare din peste

Ciorba cu perisoare din peste

Se toaca carnea de peste si se amesteca cu ceapa tocata, oua, orezul, pasta de tomate, verdeata si

13 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Borsuri si Ciorbe

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 2 utilizatori Ai testat si tu reteta?
  • mariana scarlat

    mariana scarlat (Chef de cuisine):

    Abia am stins focul. Am gustat-o! E un deliciu, deși eu nu sunt fan pește și cu atât mai puțin, ciorbă! Poze n-am făcut.

  • mihai

    mihai (Chef de cuisine):

    O reteta usoara si gustoasa, felicitari! Deoarce nu am avut Crap am facut cu peste Bass si am mai adaugat putin cimbru pentru aroma. A iesit super gustoasa acesta ciorba. O recomand tuturor iubitorilor de ciorbe de peste.

  • 16 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Sorin Orzan , 29 iunie 2015

    iami bun tare

  • Fara foto

    Tedorica Stoica , 21 aprilie 2015

    buna

  • Fara foto

    Aurelia Cretu , 15 mai 2014

    e foarte buna

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 12 februarie 2013

      O bunatate!

    • Fara foto

      Maria mihalache , 11 noiembrie 2009

      Multumesc Myra.

    • mac myra

      mac myra (Chef de cuisine) , 06 noiembrie 2009

      Foarte buna,imi place mult.Felicitari.

    • maria mihalache

      maria mihalache (Chef de cuisine) , 21 octombrie 2009

      Multumesc tuturor.

    • maria mihalache

      maria mihalache (Chef de cuisine) , 20 octombrie 2009

      Multumesc, Dicarmencita si Flory.

    • flory avram

      flory avram (Chef de cuisine) , 16 octombrie 2009

      ce bunatate,imi place mult ciorbita de peste,felicitari!

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 15 octombrie 2009

      Mmmmmm o bunatate,felicitari pentru prezentarea facuta.

    • Fara foto

      maria mihalache , 15 octombrie 2009

      Cu mamaliguta este un deliciu.........

    • vera

      vera (Chef de cuisine) , 13 octombrie 2009

      ciorba de peste este ft buna...dar cu mamaliguta!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 12 octombrie 2009

      Bun,bun,bun...

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 12 octombrie 2009

      O bunatate...

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 08 octombrie 2009

      Ce bine arata! felicitari!

    • flori de piatra

      flori de piatra (Chef de cuisine) , 08 octombrie 2009

      Imi place aceasta ciorba...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 10 min

30 voturi

Ingrediente

  • - 1,5 kg peste
  • - 3-4 morcovi
  • - 1 pastarnac
  • - 2 cepe
  • - 2 ardei grasi
  • - 3-4 rosii
  • - 1 lingura bulion
  • - 1 l bors
  • - o ceasca de cafea cu orez
  • - o legatura de leustean
  • - sare

Raporteaza reteta

Retete
de maria mihalache
Omleta cu ceapa rosie

Omleta cu ceapa rosie

Se spala ceapa,se taie marunt si se pune intr-o tigaie unde am pus ulei in prealabil.Se adauga si

4 voturi    17 comentarii
20 min
Aperitive cu oua
CIORBA DE FASOLE BOABE CU KAIZER

CIORBA DE FASOLE BOABE CU KAIZER

Fasolea se lasa de pe o zi pe alta la inmuiat.A doua zi se scurge de apa si se pune la fiert cu apa

24 voturi    7 comentarii
2h 30 min
Borsuri si Ciorbe
TARTA CU OREZ SI DOVLECEI

TARTA CU OREZ SI DOVLECEI

Se spala orezul si se fierbe in apa sarata.Separat , se caleste in ulei ceapa taiata marunt si dovleceii

4 voturi    8 comentarii
50 min
Budinci

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

O bunatate!

Adauga reteta
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba de sfecla rosie Ciorba de sfecla rosie

Reteta propusa de mine este un bors moldoveneasc care se prepara destul de usor si se zice ca in anotimpul rece sfecla rosie ar trebui

22 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Borsuri si Ciorbe
Bors de fasole cu afumatura Bors de fasole cu afumatura

In primul rand afumatura portionata,se fierbe intr-un vas cu apa iar cand furculita intra usor in carne, se scoate fara sa fie aruncata

5 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorbita de vacuta cu legume