Se pun la fiert bucatelele de carne in apa cu sare. Cind fierbe se ia spuma lasata.
Zarzavatul se curata si se taie rondele , iar ceapa se lasa intreaga apoi se pun peste carnea din oala.Se adauga si varza murata( spalata in 2-3 ape)si cartoful taiat cubulete mici. Se potriveste gustul de vegeta si piper.
Se lasa sa fiarba bine toate.
Cand sunt bine fierte toate se adauga zeama de varza acra si marar si patrunjel verde tocat.
Cine doreste poate adauga smantana.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii