autor:

Sidy

» » Borsuri si Ciorbe

Ciorba de potroace ( cu carne de curcan)

Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 28 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 28 martie 2009

Ingrediente
300 g carne de curcan, 2 morcovi, 1 radacina patrunjel, 1 ceapa, 1 cartof, 100 g varza acra, zeama varza acra, marar verde si patrunjel verde, vegeta, piper, smantana( optional )

Dificultate: Redusa Timp: 1h

7 voturi

Mod de preparare

Se pun la fiert bucatelele de carne in apa cu sare. Cind fierbe se ia spuma lasata.
Zarzavatul se curata si se taie rondele , iar ceapa se lasa intreaga apoi se pun peste carnea din oala.Se adauga si varza murata( spalata in 2-3 ape)si cartoful taiat cubulete mici. Se potriveste gustul de vegeta si piper.
Se lasa sa fiarba bine toate.
Cand sunt bine fierte toate se adauga zeama de varza acra si marar si patrunjel verde tocat.
Cine doreste poate adauga smantana.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de potroace ( cu carne de curcan)" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorbă de perişoare

Ciorbă de perişoare

Se pune osul de vitel(sau vită) la fiert în apă cu sare.Se fierbe cca.30 min,se scoate osul,după

14 voturi    6 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe
Supa de Varza murata - Sauerkrautsuppe

Supa de Varza murata - Sauerkrautsuppe

Puiul se pune la fiert in apa rece, adunind tot timpul spuma ca supa sa ramina clara, cind e aproape

5 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Borsuri si Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 20 %
289.99 lei
231.99 lei

Promo clipper set

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 27 ianuarie 2010

    O bunatate...

  • vera

    vera (Chef de cuisine) , 09 septembrie 2009

    Arata bine ciorba ta de potroace, ft buna!

  • Doina  Varga

    Doina Varga (Chef de cuisine) , 27 august 2009

    Voi incerca reteta. Este foarte buna pentru "dupa nunta". Multumesc de idee, draga Sidy.

Dificultate

Redusa

Timp

1h

7 voturi

Ingrediente

  • 300 g carne de curcan
  • 2 morcovi
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 ceapa
  • 1 cartof
  • 100 g varza acra
  • zeama varza acra
  • marar verde si patrunjel verde
  • vegeta
  • piper
  • smantana( optional )

Raporteaza reteta

Retete
de Sidy
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

62 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Gogosari murati pentru iarna

Gogosari murati pentru iarna

Se curata gogosarii de cotor, se taie apoi in 4, se amesteca cu toate ingredientele si se lasa asa

224 voturi    26 comentarii
1h
Conserve si muraturi
Escalop cu ciuperci

Escalop cu ciuperci

Carnea care o ai o tai felii si o bati ca si la snitel, apoi o faci cu sare si piper si o prajesti

23 voturi    6 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

valentina ionita (Chef de cuisine)

O bunatate...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba a la grec Ciorba a la grec

Carnea de pui, spalata si taiata in bucati, se pune la fiert in 5 litri de apa. Din cand in cand se spumeaza. .Se adauga ceapa taiata

94 voturi    11 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorbă de miel reţetă tradiţională Ciorbă de miel reţetă tradiţională

se tine carnea o jumatate de ora in apa rece ca sa iasa sangele, dupa care se spala cu apa calda. se pune la fiert , se aduna spuma

43 voturi    3 comentarii
1h 40 min
Borsuri si Ciorbe
ciorba de dovlecei