autor:

Sidy

» » Borsuri si Ciorbe

Ciorba de potroace ( cu carne de curcan)

Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 28 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 28 martie 2009

Ingrediente
300 g carne de curcan, 2 morcovi, 1 radacina patrunjel, 1 ceapa, 1 cartof, 100 g varza acra, zeama varza acra, marar verde si patrunjel verde, vegeta, piper, smantana( optional )

Dificultate: Redusa Timp: 1h

7 voturi

Mod de preparare

Se pun la fiert bucatelele de carne in apa cu sare. Cind fierbe se ia spuma lasata.
Zarzavatul se curata si se taie rondele , iar ceapa se lasa intreaga apoi se pun peste carnea din oala.Se adauga si varza murata( spalata in 2-3 ape)si cartoful taiat cubulete mici. Se potriveste gustul de vegeta si piper.
Se lasa sa fiarba bine toate.
Cand sunt bine fierte toate se adauga zeama de varza acra si marar si patrunjel verde tocat.
Cine doreste poate adauga smantana.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de potroace ( cu carne de curcan)" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
CIORBA RADAUTEANA

CIORBA RADAUTEANA

Se spala puiul si se pune intr-o oala de 3l cu apa si se pune la foc,dupa ce se ia spuma se adauga

32 voturi    8 comentarii
2h
Borsuri si Ciorbe
Bors de cartofi cu coasta de porc afumata

Bors de cartofi cu coasta de porc afumata

Portionam carnea,o spalam bine si o punem la fiert intr-o oala de 6l cu cel putin 3 l de apa.Separat

78 voturi    18 comentarii
2h 30 min
Borsuri si Ciorbe
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 60 %
499.99 lei
199.99 lei

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 27 ianuarie 2010

    O bunatate...

  • vera

    vera (Chef de cuisine) , 09 septembrie 2009

    Arata bine ciorba ta de potroace, ft buna!

  • Doina  Varga

    Doina Varga (Chef de cuisine) , 27 august 2009

    Voi incerca reteta. Este foarte buna pentru "dupa nunta". Multumesc de idee, draga Sidy.

Dificultate

Redusa

Timp

1h

7 voturi

Ingrediente

  • 300 g carne de curcan
  • 2 morcovi
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 ceapa
  • 1 cartof
  • 100 g varza acra
  • zeama varza acra
  • marar verde si patrunjel verde
  • vegeta
  • piper
  • smantana( optional )

Raporteaza reteta

Retete
de Sidy
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

60 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Gogosari murati pentru iarna

Gogosari murati pentru iarna

Se curata gogosarii de cotor, se taie apoi in 4, se amesteca cu toate ingredientele si se lasa asa

224 voturi    26 comentarii
1h
Conserve si muraturi
Escalop cu ciuperci

Escalop cu ciuperci

Carnea care o ai o tai felii si o bati ca si la snitel, apoi o faci cu sare si piper si o prajesti

22 voturi    6 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

valentina ionita (Chef de cuisine)

O bunatate...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba de sfecla rosie Ciorba de sfecla rosie

Reteta propusa de mine este un bors moldoveneasc care se prepara destul de usor si se zice ca in anotimpul rece sfecla rosie ar trebui

23 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Borsuri si Ciorbe
Bors de fasole cu afumatura Bors de fasole cu afumatura

In primul rand afumatura portionata,se fierbe intr-un vas cu apa iar cand furculita intra usor in carne, se scoate fara sa fie aruncata

6 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de burta - reteta proprie
Black Friday Oster Romania
Black Friday Oster Romania