Ciorba de potroace ( cu carne de curcan)

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Ciorba de potroace ( cu carne de curcan)

Ingrediente

  • 300 g carne de curcan
  • 2 morcovi
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 ceapa
  • 1 cartof
  • 100 g varza acra
  • zeama varza acra
  • marar verde si patrunjel verde
  • vegeta
  • piper
  • smantana( optional )

Mod de preparare

Se pun la fiert bucatelele de carne in apa cu sare. Cind fierbe se ia spuma lasata.

Zarzavatul se curata si se taie rondele , iar ceapa se lasa intreaga apoi se pun peste carnea din oala.Se adauga si varza murata( spalata in 2-3 ape)si cartoful taiat cubulete mici. Se potriveste gustul de vegeta si piper.

Se lasa sa fiarba bine toate.

Cand sunt bine fierte toate se adauga zeama de varza acra si marar si patrunjel verde tocat.

Cine doreste poate adauga smantana.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Pui cu sparanghel si cartofi

Pui cu sparanghel si cartofi

Pui cu sparanghel si cartofi
Chiftelute de cartofi cu oua de prepelita si branza

Chiftelute de cartofi cu oua de prepelita si branza

Chiftelute de cartofi cu oua de prepelita si branza
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise