autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Ciorba de pui

Autor: alina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: alina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 mai 2009

Ingrediente
un pui, 1 ceapa, 2 morcovi, 2-3 cartofi, 2 oua, zeama de la o lamaie, 4-5 linguri de smantana, sare

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Puiul, spalat si transat, se pune la fiert in apa cu sare.
Ceapa tocata marunt, morcovii taiati rondele si cubuletele de cartofi se adauga la ciorba, cand aceasta incepe sa clocoteasca. Albusurile se bat cu zeama de lamaie, iar peste ele se pun galbenusurile amestecate cu smantana. Amestecul obtinut se pune in ciorba inainte de a opri focul cu 1-2 minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ciorba

Ciorba "usoara " de pui

Se pune carnea la fiert in aprox.4 litri de apa, cu o lingura de vegeta. Se ia spuma, dupa care

29 voturi    11 comentarii
1h 45 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de pui  a  la grec

Ciorba de pui a  la grec

Se taie puiul bucati si se pune la fiert in apa rece cu morcovul si ceapa taiate cubulete si telina

114 voturi    12 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Storcator citrice

- 25 %
199.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    alina (Chef de cuisine) , 16 iunie 2009

    Albusurile batute bine cu zeama de lamaie si amestecate cu galbenusurile si smantana nu se "franjureaza".

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 16 iunie 2009

    Cred ca este buna,dar eu nu folosesc albusurile pentru a drege ciorbele sau supele.Folosesc numai galbenusurile peste care adaug putina zeama din ciorba sau supa pentru a le aduce la aceeasi temperatura ,astfel riscam sa se taie si sa nu se omogenizeze cum trebuie.

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de alina
Mancare de stevie

Mancare de stevie

Stevia se spala bine si se opareste, apoi se toaca marunt. Ceapa si usturoiul, peste care se pune

25 voturi    7 comentarii
1h
Retete de post
Chec

Chec

Se separa albusurile de galbenusuri. Albusurile se pun intr-un castron uscat, fara urme de grasime.

13 voturi    10 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Cocos la cuptor

Cocos la cuptor

Se amesteca mujdeiul, zeama de lamaie si de portocala, menta verde, boabele de coriandru sau de ienibahar,

2 voturi    4 comentarii
30 min
Fripturi

alina (Chef de cuisine)

Albusurile batute bine cu zeama de lamaie si amestecate cu galbenusurile si smantana nu se "franjureaza".

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Stufat de vita Stufat de vita

Se taie carnea in cuburi mici (cca 2 cm) si se rumeneste in margarina si cca. 2 linguri de ulei de masline. Adaugam boiaua si chimionul,

0 voturi    0 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Piept de curcan la placa