Puiul, spalat si transat, se pune la fiert in apa cu sare.
Ceapa tocata marunt, morcovii taiati rondele si cubuletele de cartofi se adauga la ciorba, cand aceasta incepe sa clocoteasca. Albusurile se bat cu zeama de lamaie, iar peste ele se pun galbenusurile amestecate cu smantana. Amestecul obtinut se pune in ciorba inainte de a opri focul cu 1-2 minute.
Se rupe conopida buchetele si se pune la fiert in apa cu sare timp de 5 minute.
Pasta primavera conopida, rosii cherry si baby spanacReteta de negresa pufoasa de post. Negresa pufoasa de post reteta simpla si delicioasa. Reteta de negresa cu gem. Negresa de...
Negresa pufoasa de postRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii