autor:

Adina

» » Borsuri si Ciorbe

Ciorba de pui

Autor: Adina (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 26 februarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Adina (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 26 februarie 2010

Ingrediente
, 2 l apa, , , 500 g pui, , , 2 cepe, , , 2 morcovi, , , 1/4 telina, , , 2 cartofi, , , 2 cuburi de knorr, , , patrunjel si zeama de lamaie (dupa gust),

Dificultate: Medie Timp: 1h

8 voturi

Mod de preparare


Se pune la fiert carnea de pui, se lasa foc potrivit, cand incepe sa fiarba carnea, deasupra se formeaza o spuma, care va trebui din cand in cand indepartata; dupa ce ramane apa curata se adauga legumele, se acopera cu un capac si se lasa la fiert.

Cand carnea si legumele au fiert se adauga knorr-ul, zeama de lamaie si o parte din patrunjelul verde tocat marunt. Se lasa sa mai fiarba putin, se da de pe foc si se mai adauga putin patrunjel verde si se acopera din nou cu un capac.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
CIORBA DE PUI A LA GREC

CIORBA DE PUI A LA GREC

1.Se fierb pulpele de pui impreuna cu orezul, iar cand sunt pe jumatate fierte se adauga ceapa tocata

23 voturi    10 comentarii
1h 45 min
Borsuri si Ciorbe
ciorba de pui

ciorba de pui

Dintr-un pui opresc jumatate de piept,spatele si aripioarele pe care le tai bucati,le spal bine. Intr-o

15 voturi    5 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 25 %
199.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 8 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 02 mai 2010

    Buna ciorbica ai facut.

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 02 mai 2010

    Rapid, usor si...gustos !Felicitari !

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 02 mai 2010

    Bun,bun,bun...

    • Camelia Grosu

      Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 28 februarie 2010

      Bine ai venit printre noi cu o ciorbita buna.

    • Alice85

      Alice85 (Chef de cuisine) , 26 februarie 2010

      Usor de facut si foarte gustoasa.

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 26 februarie 2010

      Foarte buna si usor de preparat !

    • Fara foto

      Adina , 26 februarie 2010

      Multumesc pentru comentariu, intr-adevar este usor de facut si foarte gustoasa!

    • mihaela cecilia

      mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 26 februarie 2010

      Foarte usoara si buna!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h

8 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de Adina
Legume la cuptor (de post)

Legume la cuptor (de post)

1. Ciupercile se spala si se curata, 3/4 din ciuperci le tocam julien, 1/4 le lasam intregi; 2.

11 voturi    3 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Sarmalute in foi de vita (de post)

Sarmalute in foi de vita (de post)

- Se toaca ciupercile marunt; - Morcovul se da prin razatoarea mica; - Ceapa se toaca marunt; -

11 voturi    8 comentarii
2h 10 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Supa de legume (de post)

Supa de legume (de post)

Punem intr-o cratita 2 l apa. Lasam apa sa dea intr-un clocot si adaugam o lingura knorr de legume,

14 voturi    1 comentariu
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Buna ciorbica ai facut.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorbă de miel reţetă tradiţională Ciorbă de miel reţetă tradiţională

se tine carnea o jumatate de ora in apa rece ca sa iasa sangele, dupa care se spala cu apa calda. se pune la fiert , se aduna spuma

42 voturi    3 comentarii
1h 40 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorbă de miel reţetă Ciorbă de miel reţetă

Carnea de miel se pune într-o oală cu doi litri de apă rece şi se lasă la o parte 15 minute, ca să se dizolve substanţele

2 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de burta, falsa