Se pune la fiert carnea de pui, se lasa foc potrivit, cand incepe sa fiarba carnea, deasupra se formeaza o spuma, care va trebui din cand in cand indepartata; dupa ce ramane apa curata se adauga legumele, se acopera cu un capac si se lasa la fiert.
Cand carnea si legumele au fiert se adauga knorr-ul, zeama de lamaie si o parte din patrunjelul verde tocat marunt. Se lasa sa mai fiarba putin, se da de pe foc si se mai adauga putin patrunjel verde si se acopera din nou cu un capac.
Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...
Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casaDescopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...
Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii