Ingrediente
, 2 l apa, , , 500 g pui, , , 2 cepe, , , 2 morcovi, , , 1/4 telina, , , 2 cartofi, , , 2 cuburi de knorr, , , patrunjel si zeama de lamaie (dupa gust),
Dificultate: Medie | Timp: 1h
9 voturi
Mod de preparare
Se pune la fiert carnea de pui, se lasa foc potrivit, cand incepe sa fiarba carnea, deasupra se formeaza o spuma, care va trebui din cand in cand indepartata; dupa ce ramane apa curata se adauga legumele, se acopera cu un capac si se lasa la fiert.
Cand carnea si legumele au fiert se adauga knorr-ul, zeama de lamaie si o parte din patrunjelul verde tocat marunt. Se lasa sa mai fiarba putin, se da de pe foc si se mai adauga putin patrunjel verde si se acopera din nou cu un capac.
Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 28 februarie 2010
Bine ai venit printre noi cu o ciorbita buna.
Alice85 (Chef de cuisine) , 26 februarie 2010
Usor de facut si foarte gustoasa.
constanta proca (Chef de cuisine) , 26 februarie 2010
Foarte buna si usor de preparat !
Adina , 26 februarie 2010
Multumesc pentru comentariu, intr-adevar este usor de facut si foarte gustoasa!
mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 26 februarie 2010
Foarte usoara si buna!