Ciorba de pui

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie
Ciorba de pui

Ingrediente

  • 2 l apa,
  • 500 g pui,
  • 2 cepe,
  • 2 morcovi,
  • 1/4 telina,
  • 2 cartofi,
  • 2 cuburi de knorr,
  • patrunjel si zeama de lamaie (dupa gust)

Mod de preparare

Se pune la fiert carnea de pui, se lasa foc potrivit, cand incepe sa fiarba carnea, deasupra se formeaza o spuma, care va trebui din cand in cand indepartata; dupa ce ramane apa curata se adauga legumele, se acopera cu un capac si se lasa la fiert.
Cand carnea si legumele au fiert se adauga knorr-ul, zeama de lamaie si o parte din patrunjelul verde tocat marunt. Se lasa sa mai fiarba putin, se da de pe foc si se mai adauga putin patrunjel verde si se acopera din nou cu un capac.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise