autor:

Adina

» » Borsuri si Ciorbe

Ciorba de pui

Autor: Adina (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 26 februarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Adina (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 26 februarie 2010

Ingrediente
, 2 l apa, , , 500 g pui, , , 2 cepe, , , 2 morcovi, , , 1/4 telina, , , 2 cartofi, , , 2 cuburi de knorr, , , patrunjel si zeama de lamaie (dupa gust),

Dificultate: Medie Timp: 1h

8 voturi

Mod de preparare


Se pune la fiert carnea de pui, se lasa foc potrivit, cand incepe sa fiarba carnea, deasupra se formeaza o spuma, care va trebui din cand in cand indepartata; dupa ce ramane apa curata se adauga legumele, se acopera cu un capac si se lasa la fiert.

Cand carnea si legumele au fiert se adauga knorr-ul, zeama de lamaie si o parte din patrunjelul verde tocat marunt. Se lasa sa mai fiarba putin, se da de pe foc si se mai adauga putin patrunjel verde si se acopera din nou cu un capac.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba taraneasca de pui

Ciorba taraneasca de pui

Se curata, se spala puiul si se taie in bucati, se pune la fiert, dupa primul clocot se ia spuma.

4 voturi    1 comentariu
1h
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de pui a la grec

Ciorba de pui a la grec

Cureti legumele si le calesti in 2 linguri de ulei, cand legumele sunt inabusite adaugi pieptul de

17 voturi    0 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 8 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 02 mai 2010

    Buna ciorbica ai facut.

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 02 mai 2010

    Rapid, usor si...gustos !Felicitari !

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 02 mai 2010

    Bun,bun,bun...

    • Camelia Grosu

      Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 28 februarie 2010

      Bine ai venit printre noi cu o ciorbita buna.

    • Alice85

      Alice85 (Chef de cuisine) , 26 februarie 2010

      Usor de facut si foarte gustoasa.

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 26 februarie 2010

      Foarte buna si usor de preparat !

    • Fara foto

      Adina , 26 februarie 2010

      Multumesc pentru comentariu, intr-adevar este usor de facut si foarte gustoasa!

    • mihaela cecilia

      mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 26 februarie 2010

      Foarte usoara si buna!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h

8 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de Adina
Legume la cuptor (de post)

Legume la cuptor (de post)

1. Ciupercile se spala si se curata, 3/4 din ciuperci le tocam julien, 1/4 le lasam intregi; 2.

11 voturi    3 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Sarmalute in foi de vita (de post)

Sarmalute in foi de vita (de post)

- Se toaca ciupercile marunt; - Morcovul se da prin razatoarea mica; - Ceapa se toaca marunt; -

11 voturi    8 comentarii
2h 10 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Supa de legume (de post)

Supa de legume (de post)

Punem intr-o cratita 2 l apa. Lasam apa sa dea intr-un clocot si adaugam o lingura knorr de legume,

14 voturi    1 comentariu
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Buna ciorbica ai facut.

Adauga reteta
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba de sfecla rosie Ciorba de sfecla rosie

Reteta propusa de mine este un bors moldoveneasc care se prepara destul de usor si se zice ca in anotimpul rece sfecla rosie ar trebui

22 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Borsuri si Ciorbe
Bors de fasole cu afumatura Bors de fasole cu afumatura

In primul rand afumatura portionata,se fierbe intr-un vas cu apa iar cand furculita intra usor in carne, se scoate fara sa fie aruncata

5 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de miel