autor:

Fara foto

» » Borsuri si Ciorbe

Ciorba de pui

Autor: laura godja (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 28 martie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: laura godja (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 28 martie 2007

Ingrediente
2 cepe, 2 morcovi, 3 cartofi, 150g orez, 300 g carne de pui, 1 lingura vegeta, 1 legatura patrunjel, 2 linguri otet

Dificultate: Medie Timp: 30h

133 voturi

Mod de preparare


Se fierbe carnea de pui in apa cu vegeta. Ceapa taiata marunt si morcovii dati prin razatoarea mare se dunstuiesc la foc mic, se adauga orezul si supa de carne. Cand orezul este aproape fiert se adauga cartofii si carnea taiate cubulete. Daca nu e suficienta supa de carne, se adauga apa fiarta. Ciorba este gata atunci cand cartofii sunt fierti. Se adauga otetul si patrunjelul taiat marunt. Se serveste fierbinte cu smantana.

POFTA BUNA!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
ciorba de pui a la grec

ciorba de pui a la grec

se spala bine pulpele, se pun la fiert, se spumeaza, apoi se pun morcovii taiati rondele, pt k fierb

6 voturi    6 comentarii
40 min
Supe de carne
Ciorba de pui cu dovlecei

Ciorba de pui cu dovlecei

Se spala spatele de pui si se pune la fiert.Se ia spuma care se formeaza.Intre timp se curata legumele

2 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Retete de Pasti

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T820E

- 20 %
269.99 lei
215.99 lei

Hair Clipper 41mm

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 25 septembrie 2009

    O bunatate...

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 09 iulie 2008

    In ciorba se poate pune si putin mujdei de usturoi.

Dificultate

Medie

Timp

30h

133 voturi

Ingrediente

  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • 3 cartofi
  • 150g orez
  • 300 g carne de pui
  • 1 lingura vegeta
  • 1 legatura patrunjel
  • 2 linguri otet

Raporteaza reteta

Retete
de laura godja
Tarta cu ciuperci si sunca

Tarta cu ciuperci si sunca

Se face aluatul, se intinde o foaie rotunda de aproximativ 2 centimetri, si se aseaza in tava de

12 voturi    1 comentariu
1h
Aperitive cu carne
TORT DE FRUCTE

TORT DE FRUCTE

Bati albusurile, incorporezi zaharul, faina si galbenusurile si dai blatul la cuptor la foc mic,

12 voturi    3 comentarii
2h
Torturi
tort de bezea cu crema de lamaie

tort de bezea cu crema de lamaie

se coc 3 foi de bezea intr-o tava tapetata cu hartie de copt, se lasa la racit iar dupa se alterneaza

22 voturi    8 comentarii
2h
Torturi

valentina ionita (Chef de cuisine)

O bunatate...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba a la grec Ciorba a la grec

Carnea de pui, spalata si taiata in bucati, se pune la fiert in 5 litri de apa. Din cand in cand se spumeaza. .Se adauga ceapa taiata

94 voturi    11 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorbă de miel reţetă tradiţională Ciorbă de miel reţetă tradiţională

se tine carnea o jumatate de ora in apa rece ca sa iasa sangele, dupa care se spala cu apa calda. se pune la fiert , se aduna spuma

43 voturi    3 comentarii
1h 40 min
Borsuri si Ciorbe
CIORBA TARANEASCA DE ZARZAVAT