autor:

Fara foto

» » Borsuri si Ciorbe

Ciorba de pui

Autor: laura godja (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 28 martie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: laura godja (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 28 martie 2007

Ingrediente
2 cepe, 2 morcovi, 3 cartofi, 150g orez, 300 g carne de pui, 1 lingura vegeta, 1 legatura patrunjel, 2 linguri otet

Dificultate: Medie Timp: 30h

133 voturi

Mod de preparare


Se fierbe carnea de pui in apa cu vegeta. Ceapa taiata marunt si morcovii dati prin razatoarea mare se dunstuiesc la foc mic, se adauga orezul si supa de carne. Cand orezul este aproape fiert se adauga cartofii si carnea taiate cubulete. Daca nu e suficienta supa de carne, se adauga apa fiarta. Ciorba este gata atunci cand cartofii sunt fierti. Se adauga otetul si patrunjelul taiat marunt. Se serveste fierbinte cu smantana.

POFTA BUNA!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba de pui

Ciorba de pui

Puiul, spalat si transat, se pune la fiert in apa cu sare. Ceapa tocata marunt, morcovii taiati

0 voturi    2 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Ciorba de pui cu legume si orez

Ciorba de pui cu legume si orez

Carnea se spala, se pune la fiert. Se strange spuma, se adauga ceapa, ardeiul taiat marunt si 2 frunze

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 25 septembrie 2009

    O bunatate...

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 09 iulie 2008

    In ciorba se poate pune si putin mujdei de usturoi.

Dificultate

Medie

Timp

30h

133 voturi

Ingrediente

  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • 3 cartofi
  • 150g orez
  • 300 g carne de pui
  • 1 lingura vegeta
  • 1 legatura patrunjel
  • 2 linguri otet

Raporteaza reteta

Retete
de laura godja
Tarta cu ciuperci si sunca

Tarta cu ciuperci si sunca

Se face aluatul, se intinde o foaie rotunda de aproximativ 2 centimetri, si se aseaza in tava de

12 voturi    1 comentariu
1h
Aperitive cu carne
TORT DE FRUCTE

TORT DE FRUCTE

Bati albusurile, incorporezi zaharul, faina si galbenusurile si dai blatul la cuptor la foc mic,

12 voturi    3 comentarii
2h
Torturi
tort de bezea cu crema de lamaie

tort de bezea cu crema de lamaie

se coc 3 foi de bezea intr-o tava tapetata cu hartie de copt, se lasa la racit iar dupa se alterneaza

22 voturi    8 comentarii
2h
Torturi

valentina ionita (Chef de cuisine)

O bunatate...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorbă de miel reţetă tradiţională Ciorbă de miel reţetă tradiţională

se tine carnea o jumatate de ora in apa rece ca sa iasa sangele, dupa care se spala cu apa calda. se pune la fiert , se aduna spuma

42 voturi    3 comentarii
1h 40 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorbă de miel reţetă Ciorbă de miel reţetă

Carnea de miel se pune într-o oală cu doi litri de apă rece şi se lasă la o parte 15 minute, ca să se dizolve substanţele

2 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorbita de pui