Carnea taiata marunt se pune la fiert in apa cu sare. Cand a inceput sa fiarba se inlatura spuma.
Zarzavatul se curata si se taie marunt, gogosarul se taie feliute subtiri iar ceapa curatata se lasa intreaga.
Morcovii si gogosarul se calesc in putin ulei ca sa prinda ciorba o culoare cit mai frumoasa.
Adaugam toate legumele in apa unde fierbe carnea. Punem sarea si piperul necesar si lasam sa fiarba la foc mic.
Cand carnea este fiarta adaugam orezul spalat in prealabil si lasam sa fiarba inca 10 minute.
Smantana o amestecam cu zeama de lamaie, punem peste ea un polonic de ciorba fierbinte si amestecam bine.
Se stinge focul sub ciorba si rasturnam smantana.
Deasupra presaram frunze tocate de patrunjel verde.
Pofta mare !
Chiftele in aluat de bere. Pregatim chiftelutele amestecand carnea cu oul, ceapa tocata marunt, usturoiul pisat, painea...
Chiftele in aluat de bereDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii