Reteta postata pe: 17 martie 2010
Ingrediente
* 2 pulpe de pui, * 2 cartofi, * un ardei, * un morcov, * un dovlecel, * pastarnac, * telina, * radacina de patrunjel, * patrunjel, * 1 ou, * smantana, * zeama de lamaie sau sare de lamaie
Dificultate: Redusa | Timp: 40 min
Mod de preparare
se spala bine pulpele, se pun la fiert, se spumeaza, apoi se pun morcovii taiati rondele, pt k fierb mai greu, dupa care adaugam si celelate legume, lasam sa fiarba la foc mediu, cand a fiert, punem sare dupa gust, luam de pe foc si punem oul batut cu smantana, pt k ciorba sa nu se branzeasca se pun cateva linguri de ciorba pt a se incalzii, apoi punem patrunjelul tocat marunt si sarea de lamaie
Daca ti-a placut reteta noastra "ciorba de pui a la grec" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Supe de carne
Spalam puiul bine si il taiem bucati. Intr-o oala mai mare punem puiul la fiert. Spumam bine, pana
5 voturi
10 comentarii
1h 30 min
Se taie puiul bucati si se pune la fiert in apa rece cu morcovul si ceapa taiate cubulete si telina
116 voturi
12 comentarii
40 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
pusikmea (Chef de cuisine) , 17 martie 2010
imi cer scz, "luam de pe foc si punem oul batut cu smantana, pt k ciorba sa nu se branzeasca se pun cateva linguri de ciorba in amestecul de ou cu smantana, pt a se incalzii"
jsabrina (Chef de cuisine) , 17 martie 2010
Se pune ciorba din oala peste smantana cate putin amestecand incet pana ce smantana ajunge la temperatura ciorbei... Apoi se toarna in ciorba . Probabil asta a vrut sa spuna. Felicitari pentru reteta.. ciorbita asta este pe locul 1 pt mine !
ana catalina focsa (Chef de cuisine) , 17 martie 2010
Nu prea am inteles ultima fraza,in rest totul suna si arata bine:"pt k ciorba sa nu se branzeasca se pun cateva linguri de ciorba pt a se incalzii,"unde trebuie sa pun lingurile de ciorba ?