autor:

pusikmea

» » Supe de carne

ciorba de pui a la grec

Autor: pusikmea (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 17 martie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: pusikmea (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 17 martie 2010

Ingrediente
* 2 pulpe de pui, * 2 cartofi, * un ardei, * un morcov, * un dovlecel, * pastarnac, * telina, * radacina de patrunjel, * patrunjel, * 1 ou, * smantana, * zeama de lamaie sau sare de lamaie

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

6 voturi

Mod de preparare

se spala bine pulpele, se pun la fiert, se spumeaza, apoi se pun morcovii taiati rondele, pt k fierb mai greu, dupa care adaugam si celelate legume, lasam sa fiarba la foc mediu, cand a fiert, punem sare dupa gust, luam de pe foc si punem oul batut cu smantana, pt k ciorba sa nu se branzeasca se pun cateva linguri de ciorba pt a se incalzii, apoi punem patrunjelul tocat marunt si sarea de lamaie
Daca ti-a placut reteta noastra "ciorba de pui a la grec" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de carne
Ciorba de pui  a  la grec

Ciorba de pui a  la grec

Se taie puiul bucati si se pune la fiert in apa rece cu morcovul si ceapa taiate cubulete si telina

115 voturi    12 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de pui a la grec

Ciorba de pui a la grec

Cureti legumele si le calesti in 2 linguri de ulei, cand legumele sunt inabusite adaugi pieptul de

17 voturi    0 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • vera

    vera (Chef de cuisine) , 11 august 2010

    Buna ciorbica!

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 30 aprilie 2010

    Foarte buna ciorbica ta. Greseala poti sa o corectezi, se mai intampla.

  • Fara foto

    felicia , 17 martie 2010

    cred ca a vrut sa spuna ca se coaguleaza oul si are aspect de zdrete,si smantana se branzeste.cred ca e acelasi principiu ca la ciorba de burta.

    • pusikmea

      pusikmea (Chef de cuisine) , 17 martie 2010

      imi cer scz, "luam de pe foc si punem oul batut cu smantana, pt k ciorba sa nu se branzeasca se pun cateva linguri de ciorba in amestecul de ou cu smantana, pt a se incalzii"

    • jsabrina

      jsabrina (Chef de cuisine) , 17 martie 2010

      Se pune ciorba din oala peste smantana cate putin amestecand incet pana ce smantana ajunge la temperatura ciorbei... Apoi se toarna in ciorba . Probabil asta a vrut sa spuna. Felicitari pentru reteta.. ciorbita asta este pe locul 1 pt mine !

    • ana catalina focsa

      ana catalina focsa (Chef de cuisine) , 17 martie 2010

      Nu prea am inteles ultima fraza,in rest totul suna si arata bine:"pt k ciorba sa nu se branzeasca se pun cateva linguri de ciorba pt a se incalzii,"unde trebuie sa pun lingurile de ciorba ?

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

40 min

6 voturi

Ingrediente

  • * 2 pulpe de pui
  • * 2 cartofi
  • * un ardei
  • * un morcov
  • * un dovlecel
  • * pastarnac
  • * telina
  • * radacina de patrunjel
  • * patrunjel
  • * 1 ou
  • * smantana
  • * zeama de lamaie sau sare de lamaie

Raporteaza reteta

Retete
de pusikmea
Cartofi umpluti cu carnaciori

Cartofi umpluti cu carnaciori

se spala cartofii bine, si se pun la fiert in coaja, nu-i lasam sa fiarba forte mult, ci doar cat

3 voturi    4 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Chiftelute de cartofi cu branza

Chiftelute de cartofi cu branza

se pun cartofii si morcovii la fiert, dupa ce au fiert ii curatam si ii zdrobim cu furculita, atat

11 voturi    20 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Cartofi acordeon

Cartofi acordeon

se spala cartofii, se taie feliute, in asa fel incat sa ramana prinsi, iar intre feliute se pune

10 voturi    11 comentarii
45 min
Aperitive

vera (Chef de cuisine)

Buna ciorbica!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de carne

Ciorba de ied Ciorba de ied

Carnea spalata se pune in oala pe foc, se fierbe 10 min, apoi se arunca apa, carnea se spala, se pune din nou la fiert, iar cand incepe

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Retete de Pasti
Bors de miel Bors de miel

Punem intr-o oala carnea de miel spalata bine si portionata (capul l-am pus intreg) cu apa cat sa o acopere si o lingura de otet. Dupa

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Retete de Pasti
Canja de galinha(Supa portugheza de gaina)