Spalam puiul il pnem la fiert in apa rece cand da in clocot luom spuma si lasamsa fiarba la foc mic.
Cand este carnea fiarta o scoatem intr-un vas,in alt vas punem ulei si calm morcovul ,telina,ardeiulcolorat,si ceapa .Turnam zeama de la carne peste legume si lasam sa fiarba,cand sunt pe jumatate fierte punem orezul spalat,sare ,delicat ,cand au fiert legumele si orezul acrim ciorba cu zeama de lamaie.Smantana o punem intr-un vas,apoi punem galbenusurile amestecam bine cu telul adaugam peste smantana cate un polonic de ciorba iar amestecam(5polonice)apoi turnam peste ciorba amestecand mereu lasam sa dea in clocot si-o oprim ,servim cu marar.
pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii