autor:

vio.vio

» » Borsuri si Ciorbe

ciorba de pui alagrec

Autor: vio.vio (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 22 ianuarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: vio.vio (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 22 ianuarie 2010

Ingrediente
500g piept pui, mari,1telina mica,3ardei colorati,3-4 cepe, orez, sare, 1kg smintina,7galbenusuri ou,zeama de lamaie dupa gust.

Dificultate: Medie Timp: 2h

1 vot

Mod de preparare

Spalam puiul il pnem la fiert in apa rece cand da in clocot luom spuma si lasamsa fiarba la foc mic.
Cand este carnea fiarta o scoatem intr-un vas,in alt vas punem ulei si calm morcovul ,telina,ardeiulcolorat,si ceapa .Turnam zeama de la carne peste legume si lasam sa fiarba,cand sunt pe jumatate fierte punem orezul spalat,sare ,delicat ,cand au fiert legumele si orezul acrim ciorba cu zeama de lamaie.Smantana o punem intr-un vas,apoi punem galbenusurile amestecam bine cu telul adaugam peste smantana cate un polonic de ciorba iar amestecam(5polonice)apoi turnam peste ciorba amestecand mereu lasam sa dea in clocot si-o oprim ,servim cu marar.
pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "ciorba de pui alagrec" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Bors de dovlecei cu carne de pui

Bors de dovlecei cu carne de pui

Se pun la fiert tacamurile si cand dau in clocot li se ia spuma. Se pune apoi ceapa tocata, morcovul

9 voturi    5 comentarii
1h 20 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de fasole

Ciorba de fasole

1. Seara se pune fasolea la inmuiat sa se umfle; 2. Se pune fasolea si ciolanul la fiert intr-o

8 voturi    6 comentarii
3h
Borsuri si Ciorbe

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 8 comentarii
  • Fara foto

  • vio.vio

    vio.vio (Chef de cuisine) , 27 ianuarie 2010

    Bravo Panseluta se vede ca esti o bucatareasa foarte buna.......

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 25 ianuarie 2010

    Nu prea se vede zarzavatul in ciorbica ta, desi ai pus si ardei cativa. Ciorba lui Sidy in schimb se vede ca a facut-o si cu zarzavat.

  • panseluta

    panseluta (Chef de cuisine) , 25 ianuarie 2010

    1 kg smantana si 7 galbenusuri mi se pare disproportiomat fata de cantitatea de legume.ce cantitate de supa ai facut?10 litri ? ciorba a la grec ,la mama ei se drege doar cu galbenusuri si lamaie,iar legumele se scot dupa ce au fiert(se pot folosi la altceva,poate la o garnitura),cu exceptia orezului care se da in blender impreuna cu supa.asta ii da consistenta cunoscuta si necesara.la sfarsit se pune marar verde.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 25 ianuarie 2010

      Arata foarte bine...

    • Fara foto

      flori de piatra , 24 ianuarie 2010

      Si eu cred ca este foarte buna aceasta ciorba.

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 24 ianuarie 2010

      Tare buna ciorbita ai facut Vio....Bravo !

    • NADIA MARIA

      NADIA MARIA (Chef de cuisine) , 23 ianuarie 2010

      Ce buna este aceasta cirbita!!!! Eu fac asa cirba de burta, doar ca nu pun ardei si telina, doar morcov si ardei iute. O bunatate. Felicitari pentru reteta.

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 22 ianuarie 2010

      Interesanta reteta. Apetisant

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

2h

1 vot

Ingrediente

  • 500g piept pui, mari,1telina mica,3ardei colorati,3-4 cepe, orez
  • sare, 1kg smintina,7galbenusuri ou,zeama de lamaie dupa gust.

Raporteaza reteta

Retete
de vio.vio
bors de peste(somon) 10 portii

bors de peste(somon) 10 portii

Se scot urechile la peste se spala bine si punem la fiert in apa rece,luam spuma si fierbem la foc

3 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe
salam de biscuiti cu rahat si stafide

salam de biscuiti cu rahat si stafide

Incalzim putin laptele punem cacaua ,untul,rahatul,stafidele,zaharul,esentele ,omogenizam, apoi adaugam

7 voturi    5 comentarii
30 min
Dulciuri diverse
musaca de cartofi

musaca de cartofi

Cartofi se curata se taie rondele se prajesc in uleisi se lasa la racit. Carnea o calim cu ceapa

5 voturi    5 comentarii
2h
Mancaruri cu carne

vio.vio (Chef de cuisine)

Bravo Panseluta se vede ca esti o bucatareasa foarte buna.......

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba de sfecla rosie Ciorba de sfecla rosie

Reteta propusa de mine este un bors moldoveneasc care se prepara destul de usor si se zice ca in anotimpul rece sfecla rosie ar trebui

22 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Borsuri si Ciorbe
Bors de fasole cu afumatura Bors de fasole cu afumatura

In primul rand afumatura portionata,se fierbe intr-un vas cu apa iar cand furculita intra usor in carne, se scoate fara sa fie aruncata

5 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de fasole verde