autor:

» » Supe de carne

ciorba de pui cu legume

Autor: PETRUTA CARMEN JAVLA (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 26 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: PETRUTA CARMEN JAVLA (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 26 mai 2008

Ingrediente
morcov, patrunjel,telina, pastrarnac,ceapa, piept de pui,, frunze patrunjel, sare.

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

6 voturi

Mod de preparare

Se curata legumele se taie cubulete si se pun la fiert. Pieptul de pui de taie se se pune impreuna su legumele la fiert.
Dupace sau fiert se adauga se adauga orez, frunzele da patrunjel si se potriveste de sare
Daca ti-a placut reteta noastra "ciorba de pui cu legume" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de carne
Ciorba cu legume si inimi de pui

Ciorba cu legume si inimi de pui

Am gatit-o in Multicooker, deci : curatam legumele, le spalam si le taiem cuburi. Carnea o spalam

7 voturi    5 comentarii
1h
Supe de legume
Ciorba de pui cu afumatura si legume

Ciorba de pui cu afumatura si legume

Incepem prin a spala si a curata legumele (eu le spal si pe cele din conserva/borcan). Ceapa, morcovul,

2 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 09 iulie 2009

    Delicioasa...

  • flori de piatra

    flori de piatra (Chef de cuisine) , 09 iulie 2009

    Cu orez sau fara, cu smantana sau nu, aceasta supa este foarte gustoasa si usoara pentru organism. Supele voastre sunt apetisante.Bravo!

  • ana maria lengher (Chef de cuisine) , 11 august 2008

    Nu am pus niciodata orez la ciorba dulce, pun numai la ciorba acra, cu smantana o servesc si eu, o sa incerc sa pun si orez.

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 09 iulie 2008

      Daca doriti, puteti pune smintina in ciorba si patrunjel verde deasupra.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

40 min

6 voturi

Ingrediente

  • morcov
  • patrunjel,telina
  • pastrarnac,ceapa
  • piept de pui,
  • frunze patrunjel
  • sare.

Raporteaza reteta

Retete
de PETRUTA CARMEN JAVLA
CHEC BRAN

CHEC BRAN

Se bate albusul spuma tare. se face siropul din zahar si apa si se toarna fierbinte peste albusul

8 voturi    3 comentarii
30 min
Dulciuri diverse
TORT DIPOLMAT CU FRUCTE EXOTICE

TORT DIPOLMAT CU FRUCTE EXOTICE

Blatul: Se freaca galbenusurile cu zaharul pana ce-si dubleaza volumul si se albesc,apoi se adauga

6 voturi    2 comentarii
24h
Torturi
spuma de fructe

spuma de fructe

Fructele coapte bine se curata foarte bine de frunze si se spala in strecuratoare, la un jet de apa

8 voturi    3 comentarii
20 min
Spume si creme dulci

valentina ionita (Chef de cuisine)

Delicioasa...

Retete

din Supe de carne

Ramen, supa gatita la Multicookerul Crock-Pot express cu gatire sub presiune Ramen, supa gatita la Multicookerul Crock-Pot express cu gatire sub presiune

Ramen este o specialitate japoneza, este considerata una dintre cele mai hranitoare si sanatoase supe din lume. O sa gasiti multe retete

0 voturi    0 comentarii
2h
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de miel acrita cu corcoduse Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare. Se lasa sa clocoteasca si se aduna spuma. Se

0 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Retete de Pasti
Supa cu oua ochiuri si pulpe cu usturoi