autor:

Fara foto

» » , , , , Borsuri si Ciorbe, Mancaruri cu carne, Mancaruri cu legume si zarzavaturi, Multicooking, Slow Cooking

Ciorba de pui cu rosii si taitei la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

Autor: Rocsi (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 23 noiembrie 2018

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Rocsi (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 23 noiembrie 2018

Ingrediente
4 bucati de pui (2 pulpe superioare, 2 pulpe inferioare), 1 gogosar, 1 morcov, ½ radacina patrunjel, ½ radacina pastarnac, 1 ceapa mica, 600 gr rosii de gradina, ½ legatura patrunjel verde, sare, piper, 1 lingura amestec de legume natural, o cana cu bors de casa, o mana de taitei cu ou

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

1 vot

Mod de preparare

Parliti pulpele pe flacara aragazului de puf, le spalati bine.

Rosiile le puneti intr-o cratita cu apa care fierbe, le lasati sa clocoteasca 1-2 minute, apoi le scoateti pe o farfurie.

Le lasati sa se racoreasca, le decojiti de pielita, indepartati cotoarele si le dati in blender pana obtineti o pasta.

Ceapa curatata o tocati marunt, gogosarul curatat de cotor si seminte il taiati cubulete.

Radacina de pastarnac si patrunjel, le curatati si le taiati marunt, iar morcovul decojit il dati pe razatoarea cu ochiuri mari.

Conectati Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune la o sursa de curent.

Puneti ceapa, morcovul, radacinoasele, gogosarul, le amestecati.

Adaugati bucatile de pui si rosiile pasate.

Turnati apa, dar sa mai ramana cam un deget pana la linia de maxim.

Presarati sare, piper si amestecul de legume.

Puneti capacul, rotiti pe pozitia blocat, aveti grija ca si supapa de abur sa fie inchisa.

Setati functia Soup, un timp de 40 de minute, apoi apasati butonul Start/Stop si presiune High.

Intai o sa scrie Heat pe ecran, adica aparatul se incalzeste in acest timp, apoi o sa va afiseze timpul setat.

Cu 15 minute inainte de terminarea timpului, cu o manusa de bucatarie, deschideti supapa de abur, lasati sa se elibereze. Sub nici o forma nu faceti asta cu mainile goale, riscati sa va opariti.

Indepartati capacul, turnati borsul fiebinte, puneti taiteii si amestecati.

Puneti iar capacul, il blocati, inchideti si supapa si lasati sa fiarba pana se termina tot timpul.

Cand este gata, apasati butonul Start/Stop.

Deschideti iar supapa de abur sa se elibereze, indepartati capacul.

Presarati patrunjelul verde tocat deasupra, apoi serviti.

Sa aveti pofta!

PS: Era suficient si 35 de minute timpul de gatire, dar fiind pentru prima data cand am folosit aparatul, ca sa fiu sigura, eu am pus 40 de minute.

Mai multe detalii despre Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune, un aparat absolut minunat, gasiti aici: https://www.crockpot-romania.ro/produse/crockpot-express
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de pui cu rosii si taitei la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Slow Cooking
Pulpe de rata la Crock Pot

Pulpe de rata la Crock Pot

Pielea pulpelor se inteapa peste tot cu un ac, apoi pulpele de rata se freaca bine cu amestecul de

0 voturi    0 comentarii
5h
Slow Cooking
Fasole pastai cu pui la slow cooker

Fasole pastai cu pui la slow cooker

Spalati fasolea pastai, apoi rupeti pastaile in doua. Curatati morcovii si taiati-i felii. Asezati

0 voturi    0 comentarii
4h 15 min
Slow Cooking

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

1 vot

Ingrediente

  • 4 bucati de pui (2 pulpe superioare
  • 2 pulpe inferioare)
  • 1 gogosar
  • 1 morcov
  • ½ radacina patrunjel
  • ½ radacina pastarnac
  • 1 ceapa mica
  • 600 gr rosii de gradina
  • ½ legatura patrunjel verde
  • sare
  • piper
  • 1 lingura amestec de legume natural
  • o cana cu bors de casa
  • o mana de taitei cu ou

Raporteaza reteta

Retete
de Rocsi
Piept de pui umplut cu ciuperci in foietaj

Piept de pui umplut cu ciuperci in foietaj

Lasam foietajul sa se dezghete la temperatura camerei. Pieptul de pui il spalam si il tamponam cu

5 voturi    4 comentarii
1h 20 min
Aperitive cu carne
Salata cu ton si tofu

Salata cu ton si tofu

Ardeiul kapia il spalam, indepartam cotorul si toate semintele si il taiem cubulete. Ceapa verde

8 voturi    4 comentarii
20 min
Salate cu peste
Clatite umplute cu portocale in sos (de post)

Clatite umplute cu portocale in sos (de post)

Clatitele: Intr-un bol amestecam cu un tel apa minerala cu zaharul pudra,uleiul si coaja rasa de

6 voturi    5 comentarii
45 min
Retete de post
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Slow Cooking

Tocanita de galbiori la Multicooker Crock-Pot Express Tocanita de galbiori la Multicooker Crock-Pot Express

Gălbiorii se curăță bine, se taie cuburi mari. Se pot spăla sub jet puternic de apă, apoi se lasă la scurs. Hribii se scot

0 voturi    0 comentarii
20 min
Delicii sanatoase de la bloggeri
Ficatei de pui cu ardei copti la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune Ficatei de pui cu ardei copti la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

Ficateii ii spalati bine, indepartati toate pielitele si ii puneti intr-o sita la scurs. Ardeii galbeni si kapia ii coaceti pe o tabla,

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Curry de rata la Crock Pot