Se pune carnea la fiert in apa cu sare iar cind clocoteste se spumuieste.
Se adaufa toate legumele taiate cubulete si se condimenteaza ciorba. Se lasa sa fiarba la foc mic.
Cind sunt fierte toate ,un galbenus se amesteca cu smantana si un polonic ciorba fierbinte si se toarna peste ciorba la care s-a stins aragazul.
Deasupra se presara patrunjel verde tocat...

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii