Se fierbe carnea si se toaca in bucati mici.
Intr-o oala se pun 2 linguri ulei de masline, 3 linguri de faina si o lingura margarina si se amesteca c-am 5min, dupa care se pun 3 pahare de apa si se omogenizeaza, se pune morcovul(dat pe razatoare),adreiul(tocat marunt), cartofii(taiati in bucati mici) si puiul si se amesteca continuu.
Deoparte intr-un castronel se pune pune usturoiul zdrobit, oul,1 lingurita faina si se amesteca bine, dupa care se adauga la ciorba si amestecam continuu( se mai pune un pahar apa) c-am 15 min. dupa care se pune 2 lingurite saresi se mai lasa 10min sa fiarba.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii