autor:

» » Borsuri si Ciorbe

ciorba de rosii cu bame

Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 29 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 29 mai 2008

Ingrediente
1/2 kg rosii, 2 legaturi de ceapa verde sau ceapa mare, 3 linguri orez, 300 g bame, 1 lingurita sare, 2-3 oua, 2 linguri ulei, 1 legatura patrunjel verde tocat

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Se toaca ceapa, se pune la fiertin 2 kg apa cu sare. Cand apa fierbe in clocot se adauga orezul ales si spalat.
Rosiile se curata, se toaca marunt si se pun la fiert cand orezul a inceput sa se umfle. Se curata bamele de coditele lungi, se spala si se pun la fiert in ciorba timp de 10 - 15 minute. Se adauga uleiul, ouale batute bine si verdeata tocata.
Daca ti-a placut reteta noastra "ciorba de rosii cu bame" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba de porc cu taitei de casa

Ciorba de porc cu taitei de casa

Oasele de porc se tin in apa rece,se oparesc,se spala si se pun la fiert la foc mic. Tocam telina,patrunjelul,pastarnacul,morcovul

3 voturi    0 comentarii
3h 15 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de perisoare cu tarhon

Ciorba de perisoare cu tarhon

In primul rand, punem apa intr-o cratita, in care gatiti ciorba, apoi ne ocupam de perisoare. Condimentam

3 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Borsuri si Ciorbe

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • 1/2 kg rosii
  • 2 legaturi de ceapa verde sau ceapa mare
  • 3 linguri orez
  • 300 g bame
  • 1 lingurita sare
  • 2-3 oua
  • 2 linguri ulei
  • 1 legatura patrunjel verde tocat

Raporteaza reteta

Retete
de antoanela
MUCENICI DOBROGENI

MUCENICI DOBROGENI

In seara de 8 martie, se face aluatul din care se modeleaza mucenicii. Se fac snururi lungi si subtiri

6 voturi    6 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba a la grec Ciorba a la grec

Carnea de pui, spalata si taiata in bucati, se pune la fiert in 5 litri de apa. Din cand in cand se spumeaza. .Se adauga ceapa taiata

102 voturi    11 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorbă de miel reţetă tradiţională Ciorbă de miel reţetă tradiţională

se tine carnea o jumatate de ora in apa rece ca sa iasa sangele, dupa care se spala cu apa calda. se pune la fiert , se aduna spuma

44 voturi    3 comentarii
1h 40 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de vacuta