autor:

Fara foto

» » Borsuri si Ciorbe

Ciorba de sfecla rosie

Autor: petrica (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 10 decembrie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: petrica (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 10 decembrie 2011

Ingrediente
1 ceapa,, 1 morcov,, 1 patrunjel,, 3 sfecle rosii de marime medie,, frunze de patrunjel,, frunze de telina,, 1 legatura de marar,, ulei,, condimente,, bors,, faina de griu - 1 lingura,, faina de porumb - 1 lingura.

Dificultate: Redusa Timp: 1h 15 min

0 voturi

Mod de preparare

Ceapa, morcovul, patrunjelul se curata, se spala, se taie cubulete mici;sfecla se curata, se da pe razatoare. Intr-o oala se pun cca 2 l de apa in care se introduc ingredientele de mai sus (ceapa,morcovul,patrunjelul,sfecla). Se potriveste de sare si se lasa sa fiarba. Mararul se taie marunt si se introduce in oala. Cind sunt fierte ,intr-o farfurie pregatim urmatoarea compozitie: 2-3 linguri de ulei amestecate cu putina boia, piper, faina de griu, faina de porumb, borsul, le turnam in oala, apoi taiem frunzele de patrunjel si telina si le punem in oala. Dupa citeva clocote luam oala de pe foc.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de sfecla rosie" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba de sfecla rosie

Ciorba de sfecla rosie

Se curata prazul,se toaca si se undeste, se adauga apoi morcovul ras,pastarnacul tocat cubulete si

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ciorba de sfecla roșie ca la muntele Athos

Ciorba de sfecla roșie ca la muntele Athos

Legumele se toaca marunt iar sfecla coapta se curata si se da prin razatoarea mare. Calim ceapa si

0 voturi    0 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 15 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1 ceapa,
  • 1 morcov,
  • 1 patrunjel,
  • 3 sfecle rosii de marime medie,
  • frunze de patrunjel,
  • frunze de telina,
  • 1 legatura de marar,
  • ulei,
  • condimente,
  • bors,
  • faina de griu - 1 lingura,
  • faina de porumb - 1 lingura.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba a la grec Ciorba a la grec

Carnea de pui, spalata si taiata in bucati, se pune la fiert in 5 litri de apa. Din cand in cand se spumeaza. .Se adauga ceapa taiata

94 voturi    11 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorbă de miel reţetă tradiţională Ciorbă de miel reţetă tradiţională

se tine carnea o jumatate de ora in apa rece ca sa iasa sangele, dupa care se spala cu apa calda. se pune la fiert , se aduna spuma

43 voturi    3 comentarii
1h 40 min
Borsuri si Ciorbe
Ciolan afumat cu fasole in paine