Ciorba de sfecla rosie

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 ceapa,
  • 1 morcov,
  • 1 patrunjel,
  • 3 sfecle rosii de marime medie,
  • frunze de patrunjel,
  • frunze de telina,
  • 1 legatura de marar,
  • ulei,
  • condimente,
  • bors,
  • faina de griu - 1 lingura,
  • faina de porumb - 1 lingura.

Mod de preparare

Ceapa, morcovul, patrunjelul se curata, se spala, se taie cubulete mici;sfecla se curata, se da pe razatoare. Intr-o oala se pun cca 2 l de apa in care se introduc ingredientele de mai sus (ceapa,morcovul,patrunjelul,sfecla). Se potriveste de sare si se lasa sa fiarba. Mararul se taie marunt si se introduce in oala. Cind sunt fierte ,intr-o farfurie pregatim urmatoarea compozitie: 2-3 linguri de ulei amestecate cu putina boia, piper, faina de griu, faina de porumb, borsul, le turnam in oala, apoi taiem frunzele de patrunjel si telina si le punem in oala. Dupa citeva clocote luam oala de pe foc.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu foi de napolitana

Prajitura cu foi de napolitana

Reteta de prajitura cu foi de napolitana. Cum prepari prajitura cu foi de napolitana reteta simpla, rapida, fara coacere.

Prajitura cu foi de napolitana
Ciorba de perisoare

Ciorba de perisoare

Ciorba de perisoare
Musaca de toamna

Musaca de toamna

Se indeparteaza cotorul la vinete, se spala, se sterg si se taie pe lung, in feliii groase de 1 cm.

Musaca de toamna
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor