Autor:
Sidy (Chef de cuisine)
Reteta postata pe: 24 aprilie 2009
Ingrediente
6 foi de stevie, 1 morcov mare, 1 patrunjel, 1/2 gulie, 2 oua, 1 gramajoara macris, 1 ceapa, 2 linguri ulei
Dificultate: Redusa | Timp: 20 min
Mod de preparare
Se curata stevia si macrisul de codite.Zarzavatul se rade. Morcovul ras se caleste in putin ulei. Stevia se taie fasii subtiri.Intr-o oala se pune zarzavatul ras si se completeaza cu apa. Se potriveste gustul de sare si piper si se lasa sa fiarba zarzavatul. Ceapa se pune intreaga.Cind zarzavatul este fiert de jumatate se adauga stevia si macrisul si se lasa sa fiarba toate bine.
Ouale se bat bine si se adauga un polonic de ciorba fierbinte.Se invarte si apoi se rastoarna compozitia in ciorba. Se lasa sa dea un clocot si se stinge focul sub ciorba.
Daca doriti sa fie ciorba mai acrisoara se poate adauga putin iaurt.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de stevie" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Se spala zarzavaturile,se taie cubulete sau feliute subtiri si se pun la calit cu putin ulei.Cand
46 voturi
7 comentarii
45 min
Legumele se spala, se curata si se toaca marunt (morcovul, ceapa, radacina si ardeiul gras). Legumele
1 vot
0 comentarii
30 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
flori de piatra (Chef de cuisine) , 18 septembrie 2009
Imi place ciorba de stevie ,primavara, indiferent de cum este pregatita.
Doina Varga (Chef de cuisine) , 03 iunie 2009
Chiar am adaugat si eu o reteta de ciorba cu loboda. Fac si de stevie. Este o reteta interesanta.
tradaro (Chef de cuisine) , 02 iunie 2009
In general bucatelele de omleta se pun la ciorba de salata nu la ciorba de stevie dupa cum spune Valentina Ionita. Ciorba de stevie preparata de Sidy este excelenta. Felicitari!
Cely Snijec (Chef de cuisine) , 24 aprilie 2009
Super dupa toate mancaricile de Paste!