autor:

maria mihalache

» » Borsuri si Ciorbe

Ciorba de stevie cu omleta

Autor: maria mihalache (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 21 octombrie 2015

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: maria mihalache (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 21 octombrie 2015

Ingrediente
circa 600 g stevie curatata, 3 fire ceapa verde, 2 morcovi, 1 pastarnac, 1/2 telina mica, 1 ardei gras rosu, 500 ml bors(depinde cat de acra doriti), 250 ml suc de rosii(facut in casa....un suc concentrat si dulce.....tare bun!), 2-3 fire leustean, sare, piper, Pentru omleta, 6 oua, sare, piper macinat, 3-4 fire patrunjel verde, ulei

Dificultate: Redusa Timp: 1h 10 min

0 voturi

Mod de preparare

Curatam stevia indepartand nervura principala a acesteia si apoi o spalam frunza cu frunza.
Curatam si spalam legumele.
Morcovul,pastarnacul si telina le taiem cubulete mici si le punem la fiert intr-o oala cu apa(circa 3 l) in care am pus un strop de sare.
Lasam sa fiarba circa 10 min dupa care adaugam ardeiul, taiat si el cubulete.
Lasam inca 10 min la fiert si adaugam ceapa si stevia taiate marunt .Completam cu apa daca aceasta a scazut.
Se lasa la fiert pana ce toate legumele sunt bine fierte apoi se adauga sucul de rosii.
Fierbem borsul separat si il adaugam si pe el odata cu sucul de rosii.
Adaugam si leusteanul taiat marunt ,potrivim dupa gust de sare si piper si lasam ciorba sa dea in cateva clocote apoi targem de pe foc.
Facem o omleta ......batem ouale cu sare si adaugam patrunjel verde taiat marunt.Condimentam cu piper.Amestecam.
Incingem o tigaie in care am pus putin ulei si punem amestecul de oua la prajit.Cand omleta este gata o scoatem cu ajutorul unei spatule pe un tocator si o taiem felii.
Adaugam omleta in ciorba , amestecam usor,lasam ciorba sa se racoreasca un pic dupa care...................poftiti la masa!......................pofta buna!
Mie imi place calda dar poate fi servita si rece.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de stevie cu omleta" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba de sfecla rosie

Ciorba de sfecla rosie

Reteta propusa de mine este un bors moldoveneasc care se prepara destul de usor si se zice ca in

22 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de gaina

Ciorba de gaina

Pasul 1: Pregatim aragazul si o oala in care punem apa. Adaugam carnea de gaina si o lasam sa fiarba. Adunam

5 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 10 min

0 voturi

Ingrediente

  • circa 600 g stevie curatata
  • 3 fire ceapa verde
  • 2 morcovi
  • 1 pastarnac
  • 1/2 telina mica
  • 1 ardei gras rosu
  • 500 ml bors(depinde cat de acra doriti)
  • 250 ml suc de rosii(facut in casa....un suc concentrat si dulce.....tare bun!)
  • 2-3 fire leustean
  • sare
  • piper
  • Pentru omleta
  • 6 oua
  • sare
  • piper macinat
  • 3-4 fire patrunjel verde
  • ulei

Raporteaza reteta

Retete
de maria mihalache
Omleta cu ceapa rosie

Omleta cu ceapa rosie

Se spala ceapa,se taie marunt si se pune intr-o tigaie unde am pus ulei in prealabil.Se adauga si

4 voturi    17 comentarii
20 min
Aperitive cu oua
CIORBA DE FASOLE BOABE CU KAIZER

CIORBA DE FASOLE BOABE CU KAIZER

Fasolea se lasa de pe o zi pe alta la inmuiat.A doua zi se scurge de apa si se pune la fiert cu apa

24 voturi    7 comentarii
2h 30 min
Borsuri si Ciorbe
TARTA CU OREZ SI DOVLECEI

TARTA CU OREZ SI DOVLECEI

Se spala orezul si se fierbe in apa sarata.Separat , se caleste in ulei ceapa taiata marunt si dovleceii

4 voturi    8 comentarii
50 min
Budinci
Adauga reteta
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba de sfecla rosie Ciorba de sfecla rosie

Reteta propusa de mine este un bors moldoveneasc care se prepara destul de usor si se zice ca in anotimpul rece sfecla rosie ar trebui

22 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Borsuri si Ciorbe
Bors de fasole cu afumatura Bors de fasole cu afumatura

In primul rand afumatura portionata,se fierbe intr-un vas cu apa iar cand furculita intra usor in carne, se scoate fara sa fie aruncata

5 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba din teci galbene de fasole