Prima oara se pune carnea la fiert in apa cu sare.Intre timp dam prin razatoare ceapa si morcovul,si pisam usturoiul.
Cand carnita e aproape fiarta se opreste,si se taie cubulete.Morcovul,usturoiul si ceapa,se calesc,pana prind o culoare frumoasa,apoi in apa care fierbe se pune carnea,si morcovul cu ceapa calite.Se pune un pumn de orez si se lasa pana este fiert orezul.Cand a fiert orezul,se adauga sare,piper,cubuletul de gaina,si otet dupa gust,dupa care se opreste.
Intre timp batem ouale intregi cu smantana,si dupa 15 minute ce am oprit se adauga smantana cu oul peste supica,si apoi adaugam si tarhonul.Se mai adauga sare,daca e nevoie.
Pofta buna!!
Descoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...
Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromataIncearca o reteta simpla si delicioasa de salata de linte cu legume proaspete, perfecta pentru un pranz usor sau o cina...
Salata de linte cu legume proaspete – reteta rapida, delicioasa si sanatoasaIti doresti o rețeta simpla si delicioasa pentru chifteluțe in sos de rosii? Ei bine, aceasta rețeta este atat de buna,...
Chiftelute in sos de rosii - reteta simpla si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii