Ingrediente
-1 morcov, -1 ceapa, -3-4 lingurite tarhon, -1 catel de usturoi, -1 pulpa de pui(sau orice carne de pui, e mult mai buna cu carnita de porc afumata), -1 lingurita boia, -2 oua, -250 gr smantana, -sare,piper, -cubulet de gaina, -otet, -1 pumn de orez
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
2 voturi
Mod de preparare
Cand carnita e aproape fiarta se opreste,si se taie cubulete.Morcovul,usturoiul si ceapa,se calesc,pana prind o culoare frumoasa,apoi in apa care fierbe se pune carnea,si morcovul cu ceapa calite.Se pune un pumn de orez si se lasa pana este fiert orezul.Cand a fiert orezul,se adauga sare,piper,cubuletul de gaina,si otet dupa gust,dupa care se opreste.
Intre timp batem ouale intregi cu smantana,si dupa 15 minute ce am oprit se adauga smantana cu oul peste supica,si apoi adaugam si tarhonul.Se mai adauga sare,daca e nevoie.
Pofta buna!!
mirey (Chef de cuisine) , 13 mai 2011
Imi place foarte mult ciorbita ta!