Prima oara se pune carnea la fiert in apa cu sare.Intre timp dam prin razatoare ceapa si morcovul,si pisam usturoiul.
Cand carnita e aproape fiarta se opreste,si se taie cubulete.Morcovul,usturoiul si ceapa,se calesc,pana prind o culoare frumoasa,apoi in apa care fierbe se pune carnea,si morcovul cu ceapa calite.Se pune un pumn de orez si se lasa pana este fiert orezul.Cand a fiert orezul,se adauga sare,piper,cubuletul de gaina,si otet dupa gust,dupa care se opreste.
Intre timp batem ouale intregi cu smantana,si dupa 15 minute ce am oprit se adauga smantana cu oul peste supica,si apoi adaugam si tarhonul.Se mai adauga sare,daca e nevoie.
Pofta buna!!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii