autor:

adina  vasile

» » Borsuri si Ciorbe

Ciorba de vara ( zarzavat )

Autor: adina vasile (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 iulie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: adina vasile (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 iulie 2009

Ingrediente
morcov,, cartofi,ardei gras,rosii,fasole pastai,dovlecel,telina,sare, ulei si leustean.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

11 voturi

Mod de preparare

Spalam toate legumele le taiem cubulete si le punem intr o oala cu apa la fiert.cand sunt fierte punem putin delikat si leusteanul taiat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de vara ( zarzavat )" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba de mazare si cartofi

Ciorba de mazare si cartofi

Ceapa, morcovul, patrunjelul si pastarnacul se toaca si se calesc putin in ulei, apoi se adauga o

51 voturi    6 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de vacuta

Ciorba de vacuta

Se pune carnea taiata bucati, la foc potrivit, in putina apa cu ulei. Se lasa se se patrunda cam

3 voturi    1 comentariu
1h
Borsuri si Ciorbe
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    adina , 04 mai 2010

    eu folosesc delikat la toate mancarurile pe care le fac.

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 03 mai 2010

    Sunt sigura ca este delicioasa dar....fara delikat !

  • mihaela cecilia

    mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 03 mai 2010

    Buna!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 03 mai 2010

      O ciorba usoara,gustoasa ,racoroasa si sanatoasa...

    • ana catalina focsa

      ana catalina focsa (Chef de cuisine) , 03 mai 2010

      Eu mai adaug si un pic de fidea sau taitei si nu folosesc delikat.Cred ca ai adaugat si ulei la sfarsit,ca au aparut cateva"puncte"de ulei.

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 03 mai 2010

      Foarte gustoasa, imi place si aspectul.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

11 voturi

Ingrediente

  • morcov,
  • cartofi,ardei gras,rosii,fasole pastai,dovlecel,telina,sare
  • ulei si leustean.

Raporteaza reteta

Retete
de adina vasile
Salata de beouf

Salata de beouf

Morcovii si cartofii se fierb, se taie cubulete mici si se amesteca cu mazarea, cu castavetii si

15 voturi    1 comentariu
40 min
Salate de legume
Oua umplute

Oua umplute

Ouale se fierb si se taie pe lung. Galbenusurile se amesteca cu unt, sare, piper si mustar. Cu compozitia

14 voturi    9 comentarii
20 min
Aperitive cu oua
Pui pe sticla

Pui pe sticla

Puiul se spala, se unge cu ulei, sare si se pune pe o sticla de bere care se umple cu apa. Se

22 voturi    0 comentarii
2h
Fripturi

adina

eu folosesc delikat la toate mancarurile pe care le fac.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba de sfecla rosie Ciorba de sfecla rosie

Reteta propusa de mine este un bors moldoveneasc care se prepara destul de usor si se zice ca in anotimpul rece sfecla rosie ar trebui

23 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Borsuri si Ciorbe
Bors de fasole cu afumatura Bors de fasole cu afumatura

In primul rand afumatura portionata,se fierbe intr-un vas cu apa iar cand furculita intra usor in carne, se scoate fara sa fie aruncata

6 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Borsuri si Ciorbe
Bors din crap romanesc