autor:

Sidy

» » Borsuri si Ciorbe

Ciorba de varza cu afumatura

Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Ungaria


    Reteta postata pe: 01 noiembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
Specific:  

Ungaria


Reteta postata pe: 01 noiembrie 2009

Ingrediente
1 morcov, 1 varza, 1 gogosar, 1/2 ardei gras, 2 linguri pasta rosie de ardei, 1 ceapa, 150 g carnat afumat, iaurt(smantana), marar verde, sare, piper, 2 linguri ulei

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

7 voturi

Mod de preparare

Se curata morcovul si se taie rondele. Varza se taie fideluta. Ceapa se curata si se lasa intreaga( dupa fierbere se arunca).Gogosarul si ardeiul se taie felii subtiri.
Morcovul , carnatul taiat rondele( poate fi si alt fel de afumatura) si gogosarul se calesc in putin ulei pina acesta capata culoarea portocalie.
Intr-o oala se pune apa si adaugam morcovul si gogosarul calit, varza, ardeiul gras si pasta rosie de ardei, ceapa, sarea si piperul.
Lasam sa fiarba pina ce toate legumele sunt fierte bine.
La sfarsit adaugam mararul taiat marunt si iaurtul( smantana)
Pofta mare !
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de varza cu afumatura" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba de varza dulce cu afumatura

Ciorba de varza dulce cu afumatura

Punem la foc o oala cu apa, in care adaugam o lingurita de sare. Intre timp taiem varza fideluta

28 voturi    7 comentarii
50 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de varza cu afumatura

Ciorba de varza cu afumatura

Se curata ceapa, morcovul, ardelul se spala, apoi se tau marunt ceapa si ardelul, iar morcovul l-am

21 voturi    9 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • Alexandrina

    Alexandrina (Chef de cuisine) , 08 septembrie 2012

    Delicioasa! Vin la o portie.

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 11 iunie 2010

    Am facut si eu cu stelt afumat,e o bunatate ! Felicitari !

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 03 noiembrie 2009

    Waw ce apetisanta este!

    • maria mihalache

      maria mihalache (Chef de cuisine) , 01 noiembrie 2009

      Delicioasa este aceasta ciorbica...........

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

50 min

7 voturi

Ingrediente

  • 1 morcov
  • 1 varza
  • 1 gogosar
  • 1/2 ardei gras
  • 2 linguri pasta rosie de ardei
  • 1 ceapa
  • 150 g carnat afumat
  • iaurt(smantana)
  • marar verde
  • sare
  • piper
  • 2 linguri ulei

Raporteaza reteta

Retete
de Sidy
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

60 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Gogosari murati pentru iarna

Gogosari murati pentru iarna

Se curata gogosarii de cotor, se taie apoi in 4, se amesteca cu toate ingredientele si se lasa asa

222 voturi    26 comentarii
1h
Conserve si muraturi
Escalop cu ciuperci

Escalop cu ciuperci

Carnea care o ai o tai felii si o bati ca si la snitel, apoi o faci cu sare si piper si o prajesti

22 voturi    6 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Alexandrina (Chef de cuisine)

Delicioasa! Vin la o portie.

Adauga reteta
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba de sfecla rosie Ciorba de sfecla rosie

Reteta propusa de mine este un bors moldoveneasc care se prepara destul de usor si se zice ca in anotimpul rece sfecla rosie ar trebui

22 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Borsuri si Ciorbe
Bors de fasole cu afumatura Bors de fasole cu afumatura

In primul rand afumatura portionata,se fierbe intr-un vas cu apa iar cand furculita intra usor in carne, se scoate fara sa fie aruncata

5 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Borsuri si Ciorbe
ciorba de purcel cu legume