autor:

Anonim

» » Supe de legume

ciorba de varza cu afumatura

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 17 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 17 august 2008

Ingrediente
cartofi, ciuperci, varza, pipet afumat, supa de carne, sare, smantana, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Pieptul afumat si varza se pun la fiert in supa de carne. Cand sunt aproape fierte , se adauga ciupercile si cartofii. Se sareaza si se pipereaza. Se lasa sa fiarba la foc potrivit pana se inmoaie cartofii. La sfarsit se adauga smantana.
Daca ti-a placut reteta noastra "ciorba de varza cu afumatura" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
Ciorba de varza dulce cu afumatura

Ciorba de varza dulce cu afumatura

Punem la foc o oala cu apa, in care adaugam o lingurita de sare. Intre timp taiem varza fideluta

28 voturi    7 comentarii
50 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de cartofi cu afumatura si zeama de varza murata

Ciorba de cartofi cu afumatura si zeama de varza murata

Scarita sau orice alta afumatura, o portionam si o punem la fiert. Intre timp curatam cartofii si

3 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Retete de Craciun

Recomandari pentru tine si casa ta

Ultra Sonic Steam

- 20 %
799.99 lei
639.99 lei

Trimmer T800E

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • cartofi
  • ciuperci
  • varza
  • pipet afumat
  • supa de carne
  • sare
  • smantana
  • sare

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de legume

Supa crema de spanac si coaste de miel Supa crema de spanac si coaste de miel

Pentru inceput, se curata coastele de pielite, se taie bucati, se spala bine, si se lasa la scurs pe un servet absorbant. Punem coastele

0 voturi    0 comentarii
2h
Retete de Pasti
Ciorba de dovlecei Ciorba de dovlecei

Legumele se curata si se spala, apoi se taie cubulete. Se calesc legumele, in afara de dovlecei. Se toarna 2 litri de apa in oala

0 voturi    0 comentarii
30 min
Borsuri si Ciorbe
Bors cu fasole rosie