Ceapa verde , morcovul, rosiile si ardeii se spala si se taie cubulete mici apoi se calesc in putin ulei.
Varza se taie fideluta sau patratele iar mararul se toaca marunt.
Dupa ce s-au calit putin legumele se pune 1-2 linguri pasta de ardei, apa necesara, sare si piper apoi se adauga varza taiata si se lasa toate sa fiarba.
Cind toate sunt fierte se adauga mararul tocat si se mai lasa sa dea un clocot.
Se serveste cu smantana si ardei iute.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii