autor:

Fara foto

» » Borsuri si Ciorbe

Ciorba de zarzavat

Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 27 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 27 mai 2008

Ingrediente
morcovi, telina, ardei, ceapa, conopida, varza, fasole verde, dovlecei, patrunjel, telina, ulei, bulion, sare, piper si otet

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se toaca legumele marunt si se pun la fiert in apa cu ulei. Numai dupa ce au fiert bine, se adauga bulion sau suc de rosii si, dupa gust, sare, piper si putin otet - pentru acreala. Se lasa sa mai dea intr-un clocot si se presara patrunjelul si telina, tocate marunt.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de zarzavat" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
CIORBA DE ZARZAVAT CU CARNE

CIORBA DE ZARZAVAT CU CARNE

Punem carnea spalata si portionata la fiert in 3-4 litri apa. Cand este fiarta carnea, adaugam zarzavatul

6 voturi    3 comentarii
2h
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de vara ( zarzavat )

Ciorba de vara ( zarzavat )

Spalam toate legumele le taiem cubulete si le punem intr o oala cu apa la fiert.cand sunt fierte

11 voturi    6 comentarii
30 min
Borsuri si Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de antoanela
MUCENICI DOBROGENI

MUCENICI DOBROGENI

In seara de 8 martie, se face aluatul din care se modeleaza mucenicii. Se fac snururi lungi si subtiri

6 voturi    6 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorbă de miel reţetă tradiţională Ciorbă de miel reţetă tradiţională

se tine carnea o jumatate de ora in apa rece ca sa iasa sangele, dupa care se spala cu apa calda. se pune la fiert , se aduna spuma

42 voturi    3 comentarii
1h 40 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorbă de miel reţetă Ciorbă de miel reţetă

Carnea de miel se pune într-o oală cu doi litri de apă rece şi se lasă la o parte 15 minute, ca să se dizolve substanţele

2 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba din cuburi de omleta de ou cu spanac