Ingrediente
2 morcovi, 2 patrunjei, 1/2 gulie, un pumn fasole verde, 1 pumn, mazare verde, putina conopida si varza, 1 ceapa verde ,3 cartofiori noi, 1 galbenus, smintina, Bors Knorr, marar verde tocat.
Dificultate: Redusa | Timp: 40 min
23 voturi
Mod de preparare
Se adauga si celelalte legume si se adauga apa, sare, piper, putin Knorr.
Cind sunt toate legumele fierte, galbenusul se amesteca cu 1 lingura Bors Knorr si 1 lingura smintina. Se stinge focul sub ciorba si peste compozitia cu galbenusul, punem 1 polonic ciorba fierbinte. Omogenizam bine amestecul, dupa care il rasturnam peste ciorba.
Deasupra se pune marar verde tocat sar patrunjel.
Andreea Constantina Manciu (Chef de cuisine) , 14 aprilie 2009
Si eu am preparat ciorba de zarzavat si la sfarsit i-am pus o legatura de leustean si una de patrunjel tocat. E delicioasa.
Carp Elena Loredana (Chef de cuisine) , 30 iunie 2008
imi place mult ciorba de zarzavat ...numai ca eu o acresc cu bors de putina si e minunata