autor:

Sidy

» » Borsuri si Ciorbe

Ciorba de zarzavat

Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 28 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 28 iunie 2008

Ingrediente
2 morcovi, 2 patrunjei, 1/2 gulie, un pumn fasole verde, 1 pumn, mazare verde, putina conopida si varza, 1 ceapa verde ,3 cartofiori noi, 1 galbenus, smintina, Bors Knorr, marar verde tocat.

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

23 voturi

Mod de preparare

Se curata legumele iar radacinoasele se taie rondele.Pentru culoare, morcovii impreuna cu ceapa taiata marunt se calesc in putin ulei.
Se adauga si celelalte legume si se adauga apa, sare, piper, putin Knorr.
Cind sunt toate legumele fierte, galbenusul se amesteca cu 1 lingura Bors Knorr si 1 lingura smintina. Se stinge focul sub ciorba si peste compozitia cu galbenusul, punem 1 polonic ciorba fierbinte. Omogenizam bine amestecul, dupa care il rasturnam peste ciorba.
Deasupra se pune marar verde tocat sar patrunjel.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de zarzavat" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba taraneasca cu carne de porc si zarzavat de primavara

Ciorba taraneasca cu carne de porc si zarzavat de primavara

Intro oala punem carnea la fiert in 3 litri apa. Cand este aproape fiarta, adaugam morcovii taiati

24 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de perisoare cu zarzavat nou

Ciorba de perisoare cu zarzavat nou

Morcovii curatati se dau pe razatoarea si se calesc putin , impreuna cu ceapa taiata marunt, in

22 voturi    7 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 27 iulie 2009

    Delicioasa ciorbita...

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 27 iulie 2009

    Arata grozav ciorbica ta...Imi place foarte mult ciorba de zarzavat deoarece putem sa combinam legumele si zarzavaturile ,iar produsul final este delicios...

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 15 aprilie 2009

    Daca leusteanul este verde, te cred ca a fost foarte gustoasa !!!Merge si un ardei iute , linga...

    • Andreea Constantina Manciu

      Andreea Constantina Manciu (Chef de cuisine) , 14 aprilie 2009

      Si eu am preparat ciorba de zarzavat si la sfarsit i-am pus o legatura de leustean si una de patrunjel tocat. E delicioasa.

    • Carp Elena Loredana

      Carp Elena Loredana (Chef de cuisine) , 30 iunie 2008

      imi place mult ciorba de zarzavat ...numai ca eu o acresc cu bors de putina si e minunata

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

40 min

23 voturi

Ingrediente

  • 2 morcovi
  • 2 patrunjei
  • 1/2 gulie
  • un pumn fasole verde
  • 1 pumn
  • mazare verde
  • putina conopida si varza
  • 1 ceapa verde ,3 cartofiori noi
  • 1 galbenus
  • smintina
  • Bors Knorr
  • marar verde tocat.

Raporteaza reteta

Retete
de Sidy
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

64 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Gogosari murati pentru iarna

Gogosari murati pentru iarna

Se curata gogosarii de cotor, se taie apoi in 4, se amesteca cu toate ingredientele si se lasa asa

227 voturi    26 comentarii
1h
Conserve si muraturi
Escalop cu ciuperci

Escalop cu ciuperci

Carnea care o ai o tai felii si o bati ca si la snitel, apoi o faci cu sare si piper si o prajesti

24 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

valentina ionita (Chef de cuisine)

Delicioasa ciorbita...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba a la grec Ciorba a la grec

Carnea de pui, spalata si taiata in bucati, se pune la fiert in 5 litri de apa. Din cand in cand se spumeaza. .Se adauga ceapa taiata

94 voturi    11 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorbă de miel reţetă tradiţională Ciorbă de miel reţetă tradiţională

se tine carnea o jumatate de ora in apa rece ca sa iasa sangele, dupa care se spala cu apa calda. se pune la fiert , se aduna spuma

43 voturi    3 comentarii
1h 40 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorbita de conopida