autor:

Sidy

» » Borsuri si Ciorbe

Ciorba de zarzavat

Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 28 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 28 iunie 2008

Ingrediente
2 morcovi, 2 patrunjei, 1/2 gulie, un pumn fasole verde, 1 pumn, mazare verde, putina conopida si varza, 1 ceapa verde ,3 cartofiori noi, 1 galbenus, smintina, Bors Knorr, marar verde tocat.

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

23 voturi

Mod de preparare

Se curata legumele iar radacinoasele se taie rondele.Pentru culoare, morcovii impreuna cu ceapa taiata marunt se calesc in putin ulei.
Se adauga si celelalte legume si se adauga apa, sare, piper, putin Knorr.
Cind sunt toate legumele fierte, galbenusul se amesteca cu 1 lingura Bors Knorr si 1 lingura smintina. Se stinge focul sub ciorba si peste compozitia cu galbenusul, punem 1 polonic ciorba fierbinte. Omogenizam bine amestecul, dupa care il rasturnam peste ciorba.
Deasupra se pune marar verde tocat sar patrunjel.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de zarzavat" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
ciorba de zarzavat

ciorba de zarzavat

Zarzavatul taiat marunt se innabuse in 2 linguri de ulei intr-o olita de aprox 2,5 litri. Se adauga

9 voturi    4 comentarii
45 min
Borsuri si Ciorbe
CIORBA DE ZARZAVAT

CIORBA DE ZARZAVAT

Curatam zarzavatul, il spalam si il taiaem coresunzator(ceapa foarte marunt, varza fideluta, conopida

5 voturi    8 comentarii
45 min
Borsuri si Ciorbe

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 27 iulie 2009

    Delicioasa ciorbita...

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 27 iulie 2009

    Arata grozav ciorbica ta...Imi place foarte mult ciorba de zarzavat deoarece putem sa combinam legumele si zarzavaturile ,iar produsul final este delicios...

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 15 aprilie 2009

    Daca leusteanul este verde, te cred ca a fost foarte gustoasa !!!Merge si un ardei iute , linga...

    • Andreea Constantina Manciu

      Andreea Constantina Manciu (Chef de cuisine) , 14 aprilie 2009

      Si eu am preparat ciorba de zarzavat si la sfarsit i-am pus o legatura de leustean si una de patrunjel tocat. E delicioasa.

    • Carp Elena Loredana

      Carp Elena Loredana (Chef de cuisine) , 30 iunie 2008

      imi place mult ciorba de zarzavat ...numai ca eu o acresc cu bors de putina si e minunata

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

40 min

23 voturi

Ingrediente

  • 2 morcovi
  • 2 patrunjei
  • 1/2 gulie
  • un pumn fasole verde
  • 1 pumn
  • mazare verde
  • putina conopida si varza
  • 1 ceapa verde ,3 cartofiori noi
  • 1 galbenus
  • smintina
  • Bors Knorr
  • marar verde tocat.

Raporteaza reteta

Retete
de Sidy
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

60 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Gogosari murati pentru iarna

Gogosari murati pentru iarna

Se curata gogosarii de cotor, se taie apoi in 4, se amesteca cu toate ingredientele si se lasa asa

222 voturi    26 comentarii
1h
Conserve si muraturi
Escalop cu ciuperci

Escalop cu ciuperci

Carnea care o ai o tai felii si o bati ca si la snitel, apoi o faci cu sare si piper si o prajesti

22 voturi    6 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

valentina ionita (Chef de cuisine)

Delicioasa ciorbita...

Adauga reteta
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba de sfecla rosie Ciorba de sfecla rosie

Reteta propusa de mine este un bors moldoveneasc care se prepara destul de usor si se zice ca in anotimpul rece sfecla rosie ar trebui

22 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Borsuri si Ciorbe
Bors de fasole cu afumatura Bors de fasole cu afumatura

In primul rand afumatura portionata,se fierbe intr-un vas cu apa iar cand furculita intra usor in carne, se scoate fara sa fie aruncata

5 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorbita de pui ca la tara