Se toaca ceapa, se taie rondele morcovii, si se pun intregi la fiert telina si patrunjelul radacina intr-o oala cu 3-4 kg apa. Se adauga sarea, iar dupa ce dau cateva clocote se pun cartofiitaiati bucati mai mari. Cand cartofii sunt aproape fierti, se adauga ciupercile ( daca folosim ciuperci uscate se pun la fiert odata cu cartofii, daca folosim ciuperci proaspete se pun cand zarzavatul este aproape fiert.Se adauga sucul de rosii sau rosiile tocate (sau borsul), uleiul si apoi ouale batute cu putina sare. Cand ouale s-au intarit si s-au format zdrente in ciorba se adauga verdeata tocata marunt .

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii