autor:

nicoleta lacatus

» » Borsuri si Ciorbe

ciorba die perisoare

Autor: nicoleta lacatus (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: nicoleta lacatus (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 iunie 2008

Ingrediente
500g rasol de vita, 200g carne de porc, 100g orez, 4 cepe, 1 morcov, 1 ou, marar verde, bors, pasta de tomate, cimbru,faina

Dificultate: Redusa Timp: 1h

5 voturi

Mod de preparare

Se pune la fiert rasolul de vita si zarzavatul. Intre timp se pregatesc perisoarele: carnea se amesteca cu 2 ceape verzi, cu orezul, cimbrul, sare, ou, faina si se fac gogonele care se pun in ciorba cand apa este fiarta in clocot. Se fierb 15-20 minute, apoi se adauga pasta de tomate, bors, dupa gust. Se servesc cu marar tocat.
Daca ti-a placut reteta noastra "ciorba die perisoare" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Bors de miel cu loboda rosie

Bors de miel cu loboda rosie

Se transeaza carnea si se pune la firt .Se spumeaza cu atentie si se continua fierberea.ceapa se

4 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de burta

Ciorba de burta

Pentru inceput punem la fiert burta de vita taiata in bucati mai mari, impreuna cu foi de dafin si

22 voturi    11 comentarii
2h 30 min
Borsuri si Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Small

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei

Pro 200 Wet & Dry

- 45 %
199.99 lei
109.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Proca Constanta , 27 noiembrie 2013

    Imi place cum arata

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 12 august 2010

    O bunatate !

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 12 august 2010

    O bunatate !

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 26 august 2009

      Ciorba de perisoare imi place foarte mult indiferent de reteta..,dar ciorbita ta arata foarte bine...

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 26 aprilie 2009

      Eu dreg ciorba cu galbenus de ou amestecat cu smantana si un polonic de ciorba fierbinte... Deasupra pun partrunjel verde.

    • Fara foto

      neludumitrascu , 21 ianuarie 2009

      Dupa ce a fiert rasolul se poate scoate si folosi la o tocanita cu cartofi?

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

5 voturi

Ingrediente

  • 500g rasol de vita
  • 200g carne de porc
  • 100g orez
  • 4 cepe
  • 1 morcov
  • 1 ou
  • marar verde
  • bors
  • pasta de tomate
  • cimbru,faina

Raporteaza reteta

Retete
de nicoleta lacatus
gogosele frantuzesti cu miere si scortisoara-reteta rapida

gogosele frantuzesti cu miere si scortisoara-reteta rapida

se pun impreuna la fiert:apa uleiul sarea.cand au dat in clocot se toarna faina si se amesteca repede

22 voturi    10 comentarii
25 min
Dulciuri diverse
ciorba de salata verde

ciorba de salata verde

salata se spala in mai multe ape si se toaca marunt.se calaste impreuna cu ceapa si cu morcovii.se

1 vot    1 comentariu
25 min
Borsuri si Ciorbe
Tocanita cu carne de vita

Tocanita cu carne de vita

Carnea se taie bucati si se opareste. Intre timp se taie ceapa, se rade morcovul se calesc si

10 voturi    5 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba a la grec Ciorba a la grec

Carnea de pui, spalata si taiata in bucati, se pune la fiert in 5 litri de apa. Din cand in cand se spumeaza. .Se adauga ceapa taiata

94 voturi    11 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorbă de miel reţetă tradiţională Ciorbă de miel reţetă tradiţională

se tine carnea o jumatate de ora in apa rece ca sa iasa sangele, dupa care se spala cu apa calda. se pune la fiert , se aduna spuma

43 voturi    3 comentarii
1h 40 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de fasole boabe cu coaste afumate