autor:

Anonim

» » Supe de legume

ciorba din legume proaspete

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 august 2008

Ingrediente
supa de oase, cartofi, ceapa, morcovi, ardei gras, radacina de telina si pastarnac, patrunjel, dovlecei, fasole, mazare, varza, rosii,, ulei, bors, patrunjel verde si leustean verde, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Morcovii, radacina de telina, patrunjelul , pastarnacul, ceapa si ardeii se inabusa in ulei cu 200 ml de supa.Se adauga in supa de oase impreuna cu cartofii, varza si dovleceii. Cand legumele sunt fierte , se adauga mazarea verde, fasolea verde, rosiile, pasta de tomate, borsul si sarea. Dupa cca 5 minute de fierbere, se adauga leusteanul verde.
Daca ti-a placut reteta noastra "ciorba din legume proaspete" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
Supa cu taitei

Supa cu taitei

Taiem pieptul de pui bucatele mici si il punem la fiert, in apa rece cu sare. Spalam legumele.

2 voturi    1 comentariu
1h 10 min
Supe de legume
Supa crema da conopida si brocoli

Supa crema da conopida si brocoli

Se curate zarzavatul si se spala,apoi se desfac buchetele de conopida si brocolii si se spala bine.Intr-o

25 voturi    4 comentarii
45 min
Supe de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de legume

Supa crema de cartofi cu bacon si porumb Supa crema de cartofi cu bacon si porumb

Se curata cartofii, se spala si se taie cubulete mici. Se pun cartofii la fiert intr-un litru de lapte, 250 ml apa si putina sare. Dupa

1 vot    0 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de fasole verde acrita cu zeama de varza Ciorba de fasole verde acrita cu zeama de varza

Se spală şi se curăţă legumele. În oala pentru ciorbă (capacitate 4 litri), se călesc mai întâi, în

2 voturi    1 comentariu
40 min
Borsuri si Ciorbe
Supa de rosii cu galuste