autor:

Anonim

» » Supe de legume

ciorba din legume

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 august 2008

Ingrediente
supa de oase, cartofi, ceapa, morcovi, ardei gras, radacina de telina si pastarnac, patrunjel, dovlecei, fasole, mazare, varza, rosii,, ulei, bors, patrunjel verde si leustean verde, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Morcovii, radacina de telina, patrunjelul , pastarnacul, ceapa si ardeii se inabusa in ulei cu 200 ml de supa.Se adauga in supa de oase impreuna cu cartofii, varza si dovleceii. Cand legumele sunt fierte , se adauga mazarea verde, fasolea verde, rosiile, pasta de tomate, borsul si sarea. Dupa cca 5 minute de fierbere, se adauga leusteanul verde.
Daca ti-a placut reteta noastra "ciorba din legume" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
Ciorba din pulpa de curcan cu legume

Ciorba din pulpa de curcan cu legume

Osul cu carnea se pune la fiert intr-o oala cu apa cam 30 minute(se spumuieste intre timp). Ceapa

1 vot    0 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
SUPA-CREMA DE CIUPERCI

SUPA-CREMA DE CIUPERCI

Carnea de pui si cartofii se fierb .Carnea se taie bucatele mici,iar cartofii se trec prin sita. Ceapa

29 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Supe de legume

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 37 %
299.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de legume

Supa crema de linte cu usturoi Supa crema de linte cu usturoi

Se pune untul intr-un vas pe foc, se caleste ceapa, morcovul, telina si pastarnacul curatate, spalate si taiate cuburi; dupa 2 min,

0 voturi    0 comentarii
50 min
Delicii sanatoase de la bloggeri
Supa crema de legume cu fasole verde Supa crema de legume cu fasole verde

Taiem prazul feliute (doar partea alba) si il calim in ulei de masline, impreuna cu usturoiul. Cand s-a inmuiat bine, adaugam bulionul

0 voturi    0 comentarii
30 min
Delicii de post de la bloggeri
Supa de legume cu bacon afumat