autor:

maria mihalache

» » Borsuri si Ciorbe

Ciorba din piept de pui

Autor: maria mihalache (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 28 septembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Autor: maria mihalache (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 28 septembrie 2009

Ingrediente
-2 piepti de pui, -2 morcovi, -1 ceapa uscata + 2-3 fire ceapa verde, -2 ardei grasi (unul verde si unul rosu), -1 radacina pastarnac, -2 oua, -4-5 rosii, -1,5 l bors, -cateva fire telina, cateva fire leustean, -sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h

4 voturi

Mod de preparare

Se spala pieptul de pui, se dezoseaza si se taie cubulete. Se pune intr-o oala la fiert , se acopera cu apa si se adauga putina sare. Se spumeaza, se lasa sa dea in cateva clocote si apoi se arunca apa. Se spala carnea si se pune la fiert in apa calda impreuna cu legumele taiate marunt si putina sare. Cand totul este fiert se adauga rosiile date prin razatoare si borsul si se lasa la fiert circa 15-20 min. Se ia de pe foc si se mai lasa 10 min. Se adauga in ploaie ouale batute spuma la care se adauga verdeata taiata fin.

Pofta buna!
Se spala pieptul de pui, se dezoseaza si se taie cubulete. Se pune intr-o oala la fiert , se acopera cu apa si se adauga putina sare. Se spumeaza, se
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba din piept de pui" nu uita sa-i faci un review
Retete
Alte retete din Borsuri si Ciorbe
Ciorba radauteana - original

Ciorba radauteana - original

Pentru ca sunt din Radauti,m-am gandit sa pun o reteta originala de ciorba radauteana,vazand cat

340 voturi    36 comentarii
2h 30 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorbica de vacuta

Ciorbica de vacuta

1-Se pune carnea taiata cubulete in oala in care vom prepara ciorba, pentru a fierbe. 2-Cand carnea

11 voturi    3 comentarii
1h 40 min
Borsuri si Ciorbe

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • maria mihalache

    maria mihalache (Chef de cuisine) , 30 septembrie 2009

    Cely, mie imi place smantana dar nu ii place lui George............si atunci imi pun doar eu cand o servesc............este tare buna , ii schimba gustul.

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 29 septembrie 2009

    Daca adaugi si o lingura de smantana este un vis

  • mariana scarlat

    mariana scarlat (Chef de cuisine) , 29 septembrie 2009

    Foarte buna reteta!

Dificultate

Redusa

Timp

1h

4 voturi

Ingrediente

  • -2 piepti de pui
  • -2 morcovi
  • -1 ceapa uscata + 2-3 fire ceapa verde
  • -2 ardei grasi (unul verde si unul rosu)
  • -1 radacina pastarnac
  • -2 oua
  • -4-5 rosii
  • -1,5 l bors
  • -cateva fire telina
  • cateva fire leustean
  • -sare

Raporteaza reteta

Retete
de maria mihalache
Pasca fara aluat, cu ciocolata

Pasca fara aluat, cu ciocolata

Separam albusurile de galbenusuri. Mixam albusurile cu zaharul (adaugat in ploaie), pana obtinem

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Retete de Pasti
Briose cu cascaval si oua de prepelita

Briose cu cascaval si oua de prepelita

Fierbem ouale de prepelita, astfel incat sa fie tari. Cand se racesc, le indepartam coaja. Mixam

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aperitive
Rulouri cu masline si fileuri de ansoa

Rulouri cu masline si fileuri de ansoa

Scurgem bine fileurile de ansoa, de ulei. Le stropim cu zeama de lamaie. Rulam cate o bucata file

0 voturi    0 comentarii
15 min
Aperitive

maria mihalache (Chef de cuisine)

Cely, mie imi place smantana dar nu ii place lui George............si atunci imi pun doar eu cand o servesc............este tare buna , ii schimba gustul.

Adauga reteta
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba de sfecla rosie Ciorba de sfecla rosie

Reteta propusa de mine este un bors moldoveneasc care se prepara destul de usor si se zice ca in anotimpul rece sfecla rosie ar trebui

21 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Borsuri si Ciorbe
Bors de fasole cu afumatura Bors de fasole cu afumatura

In primul rand afumatura portionata,se fierbe intr-un vas cu apa iar cand furculita intra usor in carne, se scoate fara sa fie aruncata

5 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Borsuri si Ciorbe