autor:

maria mihalache

» » Borsuri si Ciorbe

Ciorba din piept de pui

Autor: maria mihalache (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 28 septembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Autor: maria mihalache (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 28 septembrie 2009

Ingrediente
-2 piepti de pui, -2 morcovi, -1 ceapa uscata + 2-3 fire ceapa verde, -2 ardei grasi (unul verde si unul rosu), -1 radacina pastarnac, -2 oua, -4-5 rosii, -1,5 l bors, -cateva fire telina, cateva fire leustean, -sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h

4 voturi

Mod de preparare

Se spala pieptul de pui, se dezoseaza si se taie cubulete.


Se pune intr-o oala la fiert , se acopera cu apa si se adauga putina sare. spumeaza, se lasa sa dea in cateva clocote si apoi se arunca apa.


Se spala carnea si se pune la fiert in apa calda impreuna cu legumele taiate marunt si putina sare. Cand totul este fiert se adauga rosiile date prin razatoare si borsul si se lasa la fiert circa 15-20 min.


Se ia de pe foc si se mai lasa 10 min.


Se adauga in ploaie ouale batute spuma la care se adauga verdeata taiata fin.


Pofta buna!
Retete
Alte retete din Borsuri si Ciorbe

ciorba de miel (reteta traditionala)

se tine carnea o jumatate de ora in apa rece ca sa iasa sangele, dupa care se spala cu apa calda.

40 voturi    3 comentarii
1h 40 min
Borsuri si Ciorbe

Ciorba de perisoare

Se taie ceapa si un morcov cubulete si se calesc in 3 linguri de ulei, celalalt morcov se taie mai

2 voturi    1 comentariu
1h
Borsuri si Ciorbe

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • maria mihalache

    maria mihalache (Chef de cuisine) , 30 septembrie 2009

    Cely, mie imi place smantana dar nu ii place lui George............si atunci imi pun doar eu cand o servesc............este tare buna , ii schimba gustul.

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 29 septembrie 2009

    Daca adaugi si o lingura de smantana este un vis

  • mariana scarlat

    mariana scarlat (Chef de cuisine) , 29 septembrie 2009

    Foarte buna reteta!

Dificultate

Redusa

Timp

1h

4 voturi

Ingrediente

  • -2 piepti de pui
  • -2 morcovi
  • -1 ceapa uscata + 2-3 fire ceapa verde
  • -2 ardei grasi (unul verde si unul rosu)
  • -1 radacina pastarnac
  • -2 oua
  • -4-5 rosii
  • -1,5 l bors
  • -cateva fire telina
  • cateva fire leustean
  • -sare

Raporteaza reteta

Retete
de maria mihalache

Placinta cu carne tocata si cascaval

Incepem cu aluatul, deoarece acesta dupa ce il pregatim, trebuie sa stea la frigider timp

1 vot    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje

Rulouri din lipie umplute

Taiem marunt ceapa verde, mararul si rosiile uscate. Le punem intr-un castron pe toate si le amestecam. Stropim

2 voturi    0 comentarii
20 min
Aperitive

Terina cu cascaval si carne de pui

Daca ingredientele nu sunt feliate, atunci trebuiesc feliate in felii cat mai subtiri. Eu

0 voturi    0 comentarii
15 min
Aperitive

maria mihalache (Chef de cuisine)

Cely, mie imi place smantana dar nu ii place lui George............si atunci imi pun doar eu cand o servesc............este tare buna , ii schimba gustul.

Adauga reteta
Retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba de sfecla rosie

Ciorba de sfecla rosie

Reteta propusa de mine este un bors moldoveneasc care se prepara destul de usor si se zice ca in anotimpul rece sfecla rosie ar trebui

20 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Borsuri si Ciorbe
Bors de fasole cu afumatura

Bors de fasole cu afumatura

In primul rand afumatura portionata,se fierbe intr-un vas cu apa iar cand furculita intra usor in carne, se scoate fara sa fie aruncata

3 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Borsuri si Ciorbe