Ciorba indiana de pui

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Ciorba indiana de pui

Ingrediente

  • 1 piept de pui maricel(500g)
  • 3 morcovi
  • 1 ceapa
  • 300 ml bulion facut in casa
  • telina
  • 2 linguri ulei
  • 25 g unt
  • 1/4 gogosar
  • sare
  • piper
  • zeama de la o lamaie
  • 1/2 lingurita chilli
  • 1/4 lingurita curry
  • patrunjel verde

Mod de preparare

Se curata ceapa, telina si morcovii. 1/2 ceapa se toaca marunt si cealalta 1/2 se lasa intreaga.Morcovii se taie cubulete, la fel ca si gogosarul si telina. .

Ceapa tocata, morcovul si gogosarul ii calim in untul topit amestecat cu uleiul, pina cand acestea se inmoaie.

Adaugam apoi sucul de rosii , curry si chilli- atentie ca ciorba va fi picanta !

Pieptul de pui il taiem fideluta si il adaugam peste sucul de rosii impreuna cu telina, sare , piper si 3-4 l apa.

Acoperim oala si lasam sa fiarba carnea si legumele cam 40 minute.

Cand sunt gata fierte , adaugam zeama de lamaie si patrunjelul verde tocat il presaram deasupra.

Cine doreste ca ciorba sa fie mai picanta poate sa o serveasca cu ardei iute.

Pofta mare !

P.S.

M-a inspirat Ina cu aceasta minunata ciorba . Multumesc frumos !

http://www.bucataras.ro/retete/10433/supa-de-pui-indiana.html

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Sarmale cu hrisca si ghebe

Sarmale cu hrisca si ghebe

Sarmale cu hrisca si ghebe
Ciorba de Conopida

Ciorba de Conopida

Ciorba de Conopida
Gogosi cu ciocolata

Gogosi cu ciocolata

Intr-un bol micut, trebuie sa punem drojdia impreuna cu 60 ml lapte.

Gogosi cu ciocolata
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor