autor:

Sidy

» » Borsuri si Ciorbe

Ciorba indiana de pui

Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
   Specific: 

India


    Reteta postata pe: 11 septembrie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
Specific:  

India


Reteta postata pe: 11 septembrie 2010

Ingrediente
1 piept de pui maricel(500g), 3 morcovi, 1 ceapa, 300 ml bulion facut in casa, telina, 2 linguri ulei, 25 g unt, 1/4 gogosar, sare, piper, zeama de la o lamaie, 1/2 lingurita chilli, 1/4 lingurita curry, patrunjel verde

Dificultate: Redusa Timp: 1h

13 voturi

Mod de preparare

Se curata ceapa, telina si morcovii. 1/2 ceapa se toaca marunt si cealalta 1/2 se lasa intreaga.Morcovii se taie cubulete, la fel ca si gogosarul si telina. .
Ceapa tocata, morcovul si gogosarul ii calim in untul topit amestecat cu uleiul, pina cand acestea se inmoaie.
Adaugam apoi sucul de rosii , curry si chilli- atentie ca ciorba va fi picanta !
Pieptul de pui il taiem fideluta si il adaugam peste sucul de rosii impreuna cu telina, sare , piper si 3-4 l apa.
Acoperim oala si lasam sa fiarba carnea si legumele cam 40 minute.
Cand sunt gata fierte , adaugam zeama de lamaie si patrunjelul verde tocat il presaram deasupra.
Cine doreste ca ciorba sa fie mai picanta poate sa o serveasca cu ardei iute.
Pofta mare !
P.S.
M-a inspirat Ina cu aceasta minunata ciorba . Multumesc frumos !
http://www.bucataras.ro/retete/10433/supa-de-pui-indiana.html
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba indiana de pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Bors de gaina cu loboda

Bors de gaina cu loboda

Aluatul de taitei: Oul impreuna cu praful de sare si faina se amesteca si se framanta bine.Am folosit

8 voturi    1 comentariu
1h 40 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba taraneasca de vacuta

Ciorba taraneasca de vacuta

Taiem carnea in cubulete mici si o punem la fiert. Eu am fiert-o in "oala minune" timp de 40 de minute. Apoi

4 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • mariana scarlat

    mariana scarlat (Chef de cuisine) , 14 septembrie 2010

    Ti-am zis eu ca ciorba asta mi-ar place si mie. Imi place picant.

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 13 septembrie 2010

    Am aceeasi parere, e foarte buna, arata tare bine.

  • Varadi Silvia

    Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 12 septembrie 2010

    Ai trecut la arome asiatice.Bravo,cred ca este tare buna.

Dificultate

Redusa

Timp

1h

13 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de Sidy
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

61 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Gogosari murati pentru iarna

Gogosari murati pentru iarna

Se curata gogosarii de cotor, se taie apoi in 4, se amesteca cu toate ingredientele si se lasa asa

224 voturi    26 comentarii
1h
Conserve si muraturi
Escalop cu ciuperci

Escalop cu ciuperci

Carnea care o ai o tai felii si o bati ca si la snitel, apoi o faci cu sare si piper si o prajesti

23 voturi    6 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

mariana scarlat (Chef de cuisine)

Ti-am zis eu ca ciorba asta mi-ar place si mie. Imi place picant.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorbă de miel reţetă tradiţională Ciorbă de miel reţetă tradiţională

se tine carnea o jumatate de ora in apa rece ca sa iasa sangele, dupa care se spala cu apa calda. se pune la fiert , se aduna spuma

42 voturi    3 comentarii
1h 40 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorbă de miel reţetă Ciorbă de miel reţetă

Carnea de miel se pune într-o oală cu doi litri de apă rece şi se lasă la o parte 15 minute, ca să se dizolve substanţele

2 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba din pulpa de curcan cu legume