autor:

Sidy

» » Borsuri si Ciorbe

Ciorba indiana de pui

Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
   Specific: 

India


    Reteta postata pe: 11 septembrie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
Specific:  

India


Reteta postata pe: 11 septembrie 2010

Ingrediente
1 piept de pui maricel(500g), 3 morcovi, 1 ceapa, 300 ml bulion facut in casa, telina, 2 linguri ulei, 25 g unt, 1/4 gogosar, sare, piper, zeama de la o lamaie, 1/2 lingurita chilli, 1/4 lingurita curry, patrunjel verde

Dificultate: Redusa Timp: 1h

12 voturi

Mod de preparare

Se curata ceapa, telina si morcovii. 1/2 ceapa se toaca marunt si cealalta 1/2 se lasa intreaga.Morcovii se taie cubulete, la fel ca si gogosarul si telina. .
Ceapa tocata, morcovul si gogosarul ii calim in untul topit amestecat cu uleiul, pina cand acestea se inmoaie.
Adaugam apoi sucul de rosii , curry si chilli- atentie ca ciorba va fi picanta !
Pieptul de pui il taiem fideluta si il adaugam peste sucul de rosii impreuna cu telina, sare , piper si 3-4 l apa.
Acoperim oala si lasam sa fiarba carnea si legumele cam 40 minute.
Cand sunt gata fierte , adaugam zeama de lamaie si patrunjelul verde tocat il presaram deasupra.
Cine doreste ca ciorba sa fie mai picanta poate sa o serveasca cu ardei iute.
Pofta mare !
P.S.
M-a inspirat Ina cu aceasta minunata ciorba . Multumesc frumos !
http://www.bucataras.ro/retete/10433/supa-de-pui-indiana.html
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba indiana de pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba de fasole

Ciorba de fasole

1. Seara se pune fasolea la inmuiat sa se umfle; 2. Se pune fasolea si ciolanul la fiert intr-o

8 voturi    6 comentarii
3h
Borsuri si Ciorbe
Ciorbă de perişoare

Ciorbă de perişoare

Se pune osul de vitel(sau vită) la fiert în apă cu sare.Se fierbe cca.30 min,se scoate osul,după

14 voturi    6 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • mariana scarlat

    mariana scarlat (Chef de cuisine) , 14 septembrie 2010

    Ti-am zis eu ca ciorba asta mi-ar place si mie. Imi place picant.

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 13 septembrie 2010

    Am aceeasi parere, e foarte buna, arata tare bine.

  • Varadi Silvia

    Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 12 septembrie 2010

    Ai trecut la arome asiatice.Bravo,cred ca este tare buna.

Dificultate

Redusa

Timp

1h

12 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de Sidy
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

60 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Gogosari murati pentru iarna

Gogosari murati pentru iarna

Se curata gogosarii de cotor, se taie apoi in 4, se amesteca cu toate ingredientele si se lasa asa

224 voturi    26 comentarii
1h
Conserve si muraturi
Escalop cu ciuperci

Escalop cu ciuperci

Carnea care o ai o tai felii si o bati ca si la snitel, apoi o faci cu sare si piper si o prajesti

22 voturi    6 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

mariana scarlat (Chef de cuisine)

Ti-am zis eu ca ciorba asta mi-ar place si mie. Imi place picant.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba de sfecla rosie Ciorba de sfecla rosie

Reteta propusa de mine este un bors moldoveneasc care se prepara destul de usor si se zice ca in anotimpul rece sfecla rosie ar trebui

23 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Borsuri si Ciorbe
Bors de fasole cu afumatura Bors de fasole cu afumatura

In primul rand afumatura portionata,se fierbe intr-un vas cu apa iar cand furculita intra usor in carne, se scoate fara sa fie aruncata

6 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de cartofi fara carne