Ingrediente
1 piept de pui maricel(500g), 3 morcovi, 1 ceapa, 300 ml bulion facut in casa, telina, 2 linguri ulei, 25 g unt, 1/4 gogosar, sare, piper, zeama de la o lamaie, 1/2 lingurita chilli, 1/4 lingurita curry, patrunjel verde
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
15 voturi
Mod de preparare
Ceapa tocata, morcovul si gogosarul ii calim in untul topit amestecat cu uleiul, pina cand acestea se inmoaie.
Adaugam apoi sucul de rosii , curry si chilli- atentie ca ciorba va fi picanta !
Pieptul de pui il taiem fideluta si il adaugam peste sucul de rosii impreuna cu telina, sare , piper si 3-4 l apa.
Acoperim oala si lasam sa fiarba carnea si legumele cam 40 minute.
Cand sunt gata fierte , adaugam zeama de lamaie si patrunjelul verde tocat il presaram deasupra.
Cine doreste ca ciorba sa fie mai picanta poate sa o serveasca cu ardei iute.
Pofta mare !
P.S.
M-a inspirat Ina cu aceasta minunata ciorba . Multumesc frumos !
http://www.bucataras.ro/retete/10433/supa-de-pui-indiana.html