Se curata zarzavatul si se da pe razatoarea cu gauri mari. Prazul se taie rondele. Le amestecam pe toate si le punem in oala pentru ciorba, adaugand apa necesara. Punem sare si lasam sa fiarba zarzavaturile.
Carnea tocata o amestecam cu putina ceapa razuita, sare, piper , patrunjel verde tocat , albusurile si grisul necesar.Le amestecam bine si adaugam orezul spalat bine.
Din aceasta compozitie taiem bucati cat mai rotunde cu ajutorul unei lingurite si introducem perisoarele in ciorba ce da in clocot.Le lasam sa fiarba pina se ridica singure deasupra.
Galbenusurile le amestecam cu laptele batut, smantana si zeama de lamaie , stingem focul sub ciorba si adaugam compozitia de galbenusuri.Invartim sa se omogenizeze si asezonam ciorba.
Inainte de servire adaugam patrunjel verde tocat, deasupra.
Este ciorbita preferata a nepotelului meu...
Pofta buna !

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii