Carnea de porc se taie bucati (cuburi) si se pune la fiert impreuna cu osul de vita in multa apa.
Dupa vreo 30 minute in care carnea a fiert,se pun legumele la calit in ulei de masline: ceapa se toaca marunt, morcovul rondele, ardeiul cuburi mici, telina se da pe razatoare, iar orezul se clateste sub jet de apa rece.
Se lasa cateva minute la calit, dupa care se adauga in oala de ciorba si se lasa la foc potrivit sa fiarba adaugand si cartofii taiati cuburi.
Cand legumele sunt aproape fierte, se adauga rosia taiata cuburi,bulionul si condimentele.
Cand este gata se adauga tarhonul in otet (dupa gust) si patrunjelul tocat marunt si se lasa acoperit cateva minute.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii