autor:

Bya_Ralu

» » Borsuri si Ciorbe

Ciorba mixta cu carne de porc si os de vita

Autor: Bya_Ralu (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 09 ianuarie 2016

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Bya_Ralu (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 09 ianuarie 2016

Ingrediente
1 os de vita, pulpa de porc, 1 morcov, 1 ceapa alba, 1/2 ardei gras, 3 cartofi, 1 lingura de orez, 1 bucata telina, 1 rosie, 2 linguri de bulion, condimente: vegeta/piper, 1/2 lingura bors maggi cu legume, tarhon in otet, patrunjel proaspat, ulei de masline

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Carnea de porc se taie bucati (cuburi) si se pune la fiert impreuna cu osul de vita in multa apa.



Dupa vreo 30 minute in care carnea a fiert,se pun legumele la calit in ulei de masline: ceapa se toaca marunt, morcovul rondele, ardeiul cuburi mici, telina se da pe razatoare, iar orezul se clateste sub jet de apa rece.



Se lasa cateva minute la calit, dupa care se adauga in oala de ciorba si se lasa la foc potrivit sa fiarba adaugand si cartofii taiati cuburi.



Cand legumele sunt aproape fierte, se adauga rosia taiata cuburi,bulionul si condimentele.



Cand este gata se adauga tarhonul in otet (dupa gust) si patrunjelul tocat marunt si se lasa acoperit cateva minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba mixta cu carne de porc si os de vita" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba de burta

Ciorba de burta

Pentru inceput punem la fiert burta de vita taiata in bucati mai mari, impreuna cu foi de dafin si

22 voturi    11 comentarii
2h 30 min
Borsuri si Ciorbe
CIORBA DE VITA DE VARA

CIORBA DE VITA DE VARA

Carnea se lasa in apa la frigider 8 ore. Se spala pana ramane apa limpede si se pune la fiert la

1 vot    3 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 1.893 L

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 1 os de vita
  • pulpa de porc
  • 1 morcov
  • 1 ceapa alba
  • 1/2 ardei gras
  • 3 cartofi
  • 1 lingura de orez
  • 1 bucata telina
  • 1 rosie
  • 2 linguri de bulion
  • condimente: vegeta/piper
  • 1/2 lingura bors maggi cu legume
  • tarhon in otet
  • patrunjel proaspat
  • ulei de masline

Raporteaza reteta

Retete
de Bya_Ralu
Salata orientala de vara

Salata orientala de vara

Cartofii se spala bine de pamant daca au, se pun intr-o oala, se acopera cu apa si se pune sare.

5 voturi    7 comentarii
1h 10 min
Salate de legume
Ficat de pui cu usturoi si rosii cherry

Ficat de pui cu usturoi si rosii cherry

Se pune ficatul de pui intr-o tigaie,se stropeste cu ulei de masline,se adauga condimentele si se

2 voturi    4 comentarii
20 min
Mancaruri cu carne
Creveti la gratar

Creveti la gratar

Crevetii se clatesc cu apa rece, se pun intr-un castron la marinat cu ulei masline, ii condimentam,

3 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu peste
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba de sfecla rosie Ciorba de sfecla rosie

Reteta propusa de mine este un bors moldoveneasc care se prepara destul de usor si se zice ca in anotimpul rece sfecla rosie ar trebui

24 voturi    2 comentarii
1h 15 min
Borsuri si Ciorbe
Bors de fasole cu afumatura Bors de fasole cu afumatura

In primul rand afumatura portionata,se fierbe intr-un vas cu apa iar cand furculita intra usor in carne, se scoate fara sa fie aruncata

6 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Borsuri si Ciorbe
Bors de berbecut