autor:

Anonim

» » Supe de legume

ciorba moldoveneasca cu praz

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 august 2008

Ingrediente
praz, supa de oase, radacina de telina, patrunjel si pastarnac, morcovi, ardei gras, ulei,smantana, faina, orez, leustean si patrunjel verde, lamaie, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Supa de oase se fierbe impreuna cu morcovii, telina, pastarnacul, radacina de patrunjel , ardei gras, ceapa si prazul inabusite in ulei.
Se adauga orezul si compozitia preparata din smantana cu faina si se continua fierberea. Se adauga apoi leustean verde, suc de lamaie , sare si se continua fierberea inca 10 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "ciorba moldoveneasca cu praz" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
Supa crema de broccoli

Supa crema de broccoli

In oala cu unt topit si o ceasca cu apa, se soteaza legumele curatate, spalate si taiate, frunzele

0 voturi    0 comentarii
1h
Supe de legume
Ciorba turceasca de linte

Ciorba turceasca de linte

Se pune lintea la inmuiat cu o ora inainte de a face supa. Se incinge uleiul, se adauga ceapa

0 voturi    0 comentarii
1h
Supe de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • praz
  • supa de oase
  • radacina de telina
  • patrunjel si pastarnac
  • morcovi
  • ardei gras
  • ulei,smantana
  • faina
  • orez
  • leustean si patrunjel verde
  • lamaie
  • sare

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de legume

Supa crema de mazare verde cu avocado si menta verde Supa crema de mazare verde cu avocado si menta verde

Se incinge untul cu uleiul de masline (adaugat sa nu se arda untul), apoi calim ceapa tocata marunt, se adauga si mazarea verde, se

0 voturi    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Se curata spanacul de cotoare si frunzele intregi se spala in mai multe ape reci, apoi se dau intr-un clocot si se scurg de acea apa.

0 voturi    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Supa crema de dovleac si portocale