Kaizerul se taie feliute si apoi bucatele si se rumeneste in oala in care vom gati ciorba , apoi il scoatem afara.Legumele se curata si de taie feliute subtiri iar cartofii de taie cubulete.Pestele se taie felii( se portioneaza)
Legumele( mai putin cartofii), se calesc in grasimea lasata de kaizer, pina se inmoaie , adaugam apa necesara , cartofii, sare si piper, lasam sa fiarba.
Cu 10 minute inainte sa fie gata ciorba se adauga si pestele si se lasa da fiarba si carnea.
Galbenusul de ou se freaca cu smantana apoi se adauga un polonic de ciorba fierbinte.Stingem focul si rasturnam smantana peste ciorba. Adaugam bucatelele de kaizer prajit , iar la servire presaram frunze verzi de telina tocate.
Pofta buna !

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii