autor:

Sidy

» » Borsuri si Ciorbe

Ciorba norvegiana

Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 14 septembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 14 septembrie 2009

Ingrediente
400 g peste, 100 g kaizer, 1 ceapa, 2 morcovi, frunze telina, 1 ardei gras, 2-3 cartofi, 100 ml smantana, 1 ou, sare, piper

Dificultate: Medie Timp: 1h

11 voturi

Mod de preparare

Kaizerul se taie feliute si apoi bucatele si se rumeneste in oala in care vom gati ciorba , apoi il scoatem afara.Legumele se curata si de taie feliute subtiri iar cartofii de taie cubulete.Pestele se taie felii( se portioneaza)
Legumele( mai putin cartofii), se calesc in grasimea lasata de kaizer, pina se inmoaie , adaugam apa necesara , cartofii, sare si piper, lasam sa fiarba.
Cu 10 minute inainte sa fie gata ciorba se adauga si pestele si se lasa da fiarba si carnea.
Galbenusul de ou se freaca cu smantana apoi se adauga un polonic de ciorba fierbinte.Stingem focul si rasturnam smantana peste ciorba. Adaugam bucatelele de kaizer prajit , iar la servire presaram frunze verzi de telina tocate.
Pofta buna !
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba norvegiana" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba de cartofi dreasa cu ou si smantana

Ciorba de cartofi dreasa cu ou si smantana

Se curata, se spala si apoi se taie zarzavatul(morcovul se taie rondele, ceapa se taie marunt,telina

5 voturi    0 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de perisoare

Ciorba de perisoare

Se taie ceapa si un morcov cubulete si se calesc in 3 linguri de ulei, celalalt morcov se taie mai

2 voturi    1 comentariu
1h
Borsuri si Ciorbe

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    meri dumitru , 18 aprilie 2017

    am mancat in norvegia este minunata dar tot mai buna est ciorba noastra acra.....

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 25 august 2012

    Cred ca este o ciorba foarte gustoasa,arata foarte bine...

  • Varadi Silvia

    Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 17 septembrie 2009

    Arata bine.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 17 septembrie 2009

      Cred ca este gustoasa....

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 16 septembrie 2009

      Mmmmm ce bunatat!!!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h

11 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de Sidy
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

60 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Gogosari murati pentru iarna

Gogosari murati pentru iarna

Se curata gogosarii de cotor, se taie apoi in 4, se amesteca cu toate ingredientele si se lasa asa

222 voturi    26 comentarii
1h
Conserve si muraturi
Escalop cu ciuperci

Escalop cu ciuperci

Carnea care o ai o tai felii si o bati ca si la snitel, apoi o faci cu sare si piper si o prajesti

22 voturi    6 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

meri dumitru

am mancat in norvegia este minunata dar tot mai buna est ciorba noastra acra.....

Adauga reteta
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba de sfecla rosie Ciorba de sfecla rosie

Reteta propusa de mine este un bors moldoveneasc care se prepara destul de usor si se zice ca in anotimpul rece sfecla rosie ar trebui

22 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Borsuri si Ciorbe
Bors de fasole cu afumatura Bors de fasole cu afumatura

In primul rand afumatura portionata,se fierbe intr-un vas cu apa iar cand furculita intra usor in carne, se scoate fara sa fie aruncata

5 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de fasole cu jambon crud